От известно време 1-ва и Задна скорости влизат много трудно и понякога изобщо не влизат. Много е кофти и се чудя какво да правя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1-ва и задна влизат трудно
Collapse
X
-
gdd55
gorole написа:За първа, да кажем че е до известна степен "нормално" за фиат-ките, но за задната ми е странно
Коментар
-
Re: 1-ва и задна влизат трудно
ivo_red написа:От известно време 1-ва и Задна скорости влизат много трудно и понякога изобщо не влизат. Много е кофти и се чудя какво да правя.
Коментар
-
yan написа:Като купувах колата изрично ме предупредиха никога да не я оставям паркирана на скорост, защото някакви синхронизатори се износвали и от там имало такива проблеми с превключванията.
Коментар
-
стига бе хора това е нормално като е спряла колата не винаги да влиза гладко задна те за това старите шофиори първо тръгват леко напред колкото да се разклати колата и след това назад и е израз на професионализъм а даже имам един познат които викаше че не му е в ред скоростната кутиа защото като си карал сус 20 тина не могъл да включи първа ))ІFiat Brava
Volkswagen Golf
и тия три неща
Коментар
-
Re: 1-ва и задна влизат трудно
hit-ko написа:Причината може да бъде в жилото, трябва да се регулира като се навие малко болтчето откъм скор. кутия / да се скъси / и ако не се оправи трябва да се сменя съединител!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар