вчера вечерта нещо ми отказаха фаровете, като съм на къси ми свети само габарит, а като пусна дълги се включва само единият фар, а другия пак си е на габарит?Какво може да е според вас?дали бушон, или може би кружката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с фарове
Collapse
X
-
gdd55
Re: проблем с фарове
jestera написа:вчера вечерта нещо ми отказаха фаровете, като съм на къси ми свети само габарит, а като пусна дълги се включва само единият фар, а другия пак си е на габарит?Какво може да е според вас?дали бушон, или може би кружката?
Коментар
-
gdd55 написа:Значи извинявай колега ама търпях търпях та реших да напишаТолкова ли не можеш да провериш дали ти е изгорял бушона или да видиш дали имаш изгоряла крушка,и тогава ако всичко е ОК да пишеш за помощ.По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
-
jestera написа:добре де, нали затова е форума и раздел "консултации", аз ако знаех нямаше "да ти губя времето", и извиняваи но не всички сме такива разбирачи например като Теб!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jestera написа:вчера вечерта нещо ми отказаха фаровете, като съм на къси ми свети само габарит, а като пусна дълги се включва само единият фар, а другия пак си е на габарит?Какво може да е според вас?дали бушон, или може би кружката?
Коментар
-
Проблеми с фаровете
Пак е добре, че колегата е фиксирал проблема с контактен спрей При мене обаче уж всичко си е както трябва - и бушоните са здрави, и лампи нови купих, и захранването си е на мястото, и маса си има ( проверено е с мултицет ) и не иска да светне тоя десен фар - и това си е .....
Коментар
-
Re: Проблеми с фаровете
pangobg написа:Пак е добре, че колегата е фиксирал проблема с контактен спрей При мене обаче уж всичко си е както трябва - и бушоните са здрави, и лампи нови купих, и захранването си е на мястото, и маса си има ( проверено е с мултицет ) и не иска да светне тоя десен фар - и това си е .....
Коментар
-
имал съм случай точно на типо проблем с единия фар - нагарят кабелните обувки във фасонката и като мериш ток има ама после изчезва като закачиш крушката.....играх си с дни докато не строших фасонката и не жидях тоновете мизерия вътре.Провери я тая фасонка твойта да не е ръждясала и т.н.Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар