Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заключен волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заключен волан

Извинявам се,ако дублирам темата,но не знам какво да правя и как да постъпя...Тази сутрин,като слизах от колата,без да искам ,бутнах волана и той се заключи...Колегите ми взеха да ме стресират,че може да се получи и в движение и да катастрофирам...Какво да направя...Сега си е със заключен волан...Помогнете..

къде беше ключа като се заключи волана? ако е бил в теб нямаш никакви проблеми
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

ключа беше в мен..но има ли опастност за се заключи по време на движение,трябва ли да търся майстор..или сервиз..

Коментар

nigio написа:
        ключа беше в мен..но има ли опастност за се заключи по време на движение,трябва ли да търся майстор..или сервиз..
        Колегите ти май се бъзикат с теб.От скоро си щофьор изглежда.
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Може и да се бъзикат колегите...знам ли...за това питам тук.....

Коментар

волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притесняваш
            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Коментар

Ако ключът е вкаран и се заключи тогава можеш ходиш на майстор и да се притесняваш В твоя случай всичко е наред .. Така е при мен и при много други колеги Все пак се води като екстра, не е като едно време заключване с бастунче (волана за таблото)

Коментар

Koлеги..благодаря ви много..успокойх се...а с колегите от фирмата-ще се оправям

Коментар

bicho1976 написа:
                  nigio написа:
                  Колегите ти май се бъзикат с теб.От скоро си щофьор изглежда.
                  със сигурност се бъзикатл земи си вазелин и стружки и горко им на колегите :D :D :D :D

Коментар

Еми нали това е идеята на заключването на волана? Ако няма ключ на контакта - да се заключи. Защитна мярка против кражба и го има на който се сетиш автомобил и функционира по същия начин, включително и на тези на колегите ти от фирмата.

Коментар

topuzko написа:
                      волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притесняваш
                      Един познат на вуйна ми и казал да включва 5-а само след 120 и жената слуша(този мъж е шофьор по професия и не си е правил майтап с нея) Колата е брава 1.2, а вуйчо ми си биеше тъпии защо колата гори толкова много(тъкмо я баха купили)
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        topuzko написа:
                        Един познат на вуйна ми и казал да включва 5-а само след 120 и жената слуша(този мъж е шофьор по професия и не си е правил майтап с нея) Колата е брава 1.2, а вуйчо ми си биеше тъпии защо колата гори толкова много(тъкмо я баха купили)
                        след 120??? а аз мислех че няма какво повече да се измисли(някой да каже по-висока скорост)
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Коментар

[quote="topuzko"]
                          reter написа:
                          topuzko написа:
                          спомням си че когато на чичо ми му гепиха ладата 2107 след това си взе чисто нова Деу Нексия и бях забелязал че не включва 5-предавка и го попитах защо и тои ми отговори за какво ми е пета скорост то човека си беше свикнал на ладата с 4 скорости това е някаде преди 10-12 години и ше си го помна

Коментар

според мен волана може да се заключи дори и ключа да е там,но на изгасена кола и ако не е на контакт,за това просто не се гаси колата по наклон за да не щракне и става интересно
                            FIAT MAREA 1,6 16V

Коментар

Тази тема трябва да я направят модераторите важна
                              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Working...
                              X