Извинявам се,ако дублирам темата,но не знам какво да правя и как да постъпя...Тази сутрин,като слизах от колата,без да искам ,бутнах волана и той се заключи...Колегите ми взеха да ме стресират,че може да се получи и в движение и да катастрофирам...Какво да направя...Сега си е със заключен волан...Помогнете..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заключен волан
Collapse
X
-
волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притеснявашFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
bicho1976 написа:nigio написа:ключа беше в мен..но има ли опастност за се заключи по време на движение,трябва ли да търся майстор..или сервиз..
Коментар
-
topuzko написа:волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притеснявашFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:topuzko написа:волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притеснявашFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
[quote="topuzko"]reter написа:topuzko написа:волана се заключва само като клуча не е поставен в контакта(или там както му се казва).100% те бъзикатна една позната в Гърция са и казали, че когато кара на нулева предавка може да и се заключи волана, че 5-та се включва само над 80-85 км/ч и такива ми ти работиняма от какво да се притесняваш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар