Имам Fiat Tempra и скоро забелязах че задните гуми са се разчекнали.Казваха ми приятели че носаите се регулират отзад и се изправят гумити.Други ми казват че требва да си сменя пружините а трети 4е имам разбито не6то по ока4ването.И аз незнам ве4е на кои да вярвам.Ако некои колега е имал са6тия проблем и знае за какжо става вапрос го моля да ми напи6е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем със задното окачване!!!
Collapse
X
-
Еми наи-много 1000 километра да са минал така.Дано не са се разбили о6те леглата както казва6.И друго ми прави впе4атление 4е от едната страна се е изкривила пове4е гумата а от другата савсем малко ако е мраднала.Този проблем при италианките маи 4есто се сре6та.Маи това им е слабото място.А ти са6то ли има6 Фиат Темпра с проблем като моя?
Коментар
-
NixXxan_Racing написа:ok.А не6то ако намера втора рака лагерите стават ли или требва 4исто нови задалжително да се купат?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mitko написа:velko_sz написа:Имате ли представа дали от някакъв друг проблем може да се наблюдава същия ефект на разчекване? И как се диагностицира че със сигурност са разбити лагерите?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Kолега и ти ли има6 са6тия проблем с Пунтото?PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
velko_sz написа:Ами аз се съмнявам че има нещо такова защото едното ми задно колело стои леко наклонено според мен а другото не е така. Чудя се дане да имам някакъв друг проблем по окачването защото преди няколо месеца един се блъсна в мен и почти целия удар го понесе джантата отсъщата страна, беше ми повредена чак главината от удара. Колата я гледаха няколко майстора и всеки вика няма нищо криво то и на мен така ми се вижда но колелото си е наклонено. Дали проблема не е точно в този лагер как мислите?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Май и за имам същия проблем с Пунто. от задна дясна се чува леко почукване и забелязах, че когато вдигнах на крик и напънах с ключа за джанти се появи странен луфт на гумата по посока ляво дясно, тогав си милех че е нормлано за италианска кола. Като се замисля ми стори и че в завой (ляв) задницата поднесе прекалено рязко. Закарах колата в сервиз обясних им за шума, те я качиха на крик погледнаха и отсякоха: тампони на заден мост. 60лв. комплекта и 100лв.за труд. Май ще сменям сервиза. В тази връзка, дайте идея за сервиз за италианки около Възраждане, Кр. поляна, Люлин или Кр. село.Живи и здрави,Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Колеги,имах абсолютно същия проблем.Купих си от Александър Ауто комлект за заден носач(два лагера,болт и пластмасова черупка) - 39 лв.Смениха лагерите и всичко е на ред.Гумичката от външната стана на лагера била скъсана и пускала вода през зимата.Вътре всичко беше на сол не можеше да се намери черупката на лагера.Един съвет: хубаво е да кажете на майстора(ако не я знае) силата на затягане на гайката на болта -30 Nm, както е дадено на картинката.За тези лагери е много важно да се спази това условие.Fiat Punto 1,1 '96 Италианската сила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар