Чувам едно дразнещо скърцане което идва откъм волана или може би м/у волана и таблото.Скърца като на пласмаса.Чува се само по дупките и много ме дразни.Какъв савет ще ми дадете.Имам и още един "дерт" когато спусна прозореца около половината почва да трака нещо от към ключалката.Когато е почти вдигнат несе чува.Пунто 75 Благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане
Collapse
X
-
Имам и последен въпрос който е свързан с това:Когато дам на контакт от дясно ми светва 3 светлинни индикатора.За акомулатора ,за маслото е едно като пръскалка което след качването на гориво от помпата ми изчезва.Някаде бях гледал картинка на този сигнам и пишеше че е повреда в горивната система.Може грешката дае в мене,но нека който кара Пунто каже как е?Punto ELX
Коментар
-
Re: Скърцане
bmw_boy написа:Чувам едно дразнещо скърцане което идва откъм волана или можеби м/у волана и таблото.Скърца като на пласмаса.Чува се само по дупките и много ме дразни!PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Внимаваи с инжекцията, както ти каза колегата изчакваи го да огасне и тогава пали, защото може и да се наложи по- ранна смянаа.Скърцането на прозореца - провеи дали оплатненията на прозореза са добри, виж и водачите на прозорците дали са си там, защото аз имах подобен проблем с TEMPRATA. и се окоаза че е точно това.Провери дали не ти липсва и някое болченце на таблото за скърцането отпред.
Коментар
-
Orcinus
soulkeeper написа:Внимаваи с инжекцията, както ти каза колегата изчакваи го да огасне и тогава палид
Коментар
-
@Paparac - на моето Пунто (1.1 spi) лампата на инжекциона гасне след няколко секунди... поизчакай да видиш, вероятно и твоята ще загасне. Предполагам има нещо общо с налягането в бензинопроводите или с някакви тестове, които си прави ECU-то преди старта на мотора... Както и да е, почти никога не я чакам да изгасне преди да запаля... дано не се сдуха нещо някой хубав слънчев денНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Днес един уж майстор направи един бърз оглед на колата ,качихме я пак на нагорнище(пак така направи) и отговора на човека беше "сменяи сигменти и си перфектен".Незнам до колко да му вярвам,но ако е така колко ще ми излезне една такава смяна na сегменти с работата.Някаква + - цена да ми кажете.БлагодаряПунто 1,2 MPIPunto ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар