Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Фиат Мареа дизел,комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

willow75bg написа:
    Става,но за ЖТД ,за ТД не става-лично съм го пробвал.
    е аз как съм с такъв можеш ли да ми обясниш

Коментар

При мен поне не се получи.Не искаше да отвори и това е.Може да съм попаднал на дефектен,знам ли,макар да го купих чисто нов.

Коментар

slavy_ivanov написа:
        speedy_boy написа:
        Намерих една Мареа ТД100 и говорих с човека прави ми доста добра цена от 2800 на 2200 а с пазарлък може и под тая цена.Добра ли е цената и какво да гледам като отида да я пробвам?Мерси много дано не съм мн досаден с тези въпроси,но нямам на представа от тези колиP.S.Забравих да попитам ТД100 има ли интерколер или е само турбо дизел?
        Здравей колега!Според мен подобна цена може да се даде за автомобил с проблем! Все пак мареата е най-високия клас фиат от тези години а и при това с дизелов двигател. Бъди много внимателен на огледа, може да има нещо пооправено, колкото да работи пред теб. То от 2800лв на 2200лв та накрая и за 2000 ще ти я даде - как мислиш дали няма нещо нередно? Аз лично моето комби под 4000лв не бих го дал и ако никой не ми предложи цена близка до тази ще продължавам да си го карам, понеже е изключително здрав автомобил и съм много доволен. Не че не го правя, но то нямам избор по родните пътища, но просто като влезна и завъртя ключа не ми минават мисли през главата от рода на - ше запали ли да тръгна или нема да запали и си оставам на място Успех!
        Колега утре ще ида да я видя и ако ми хареса ще я взема,ще огледам за проблеми и т.н.До колкото за цената доста ниска е но повече от 2500лв аз лично не бих дал за фиат над тези пари вече има и немски коли с доста добри показатели,но в момента това ми е възможността и нямам друг избор и се насочвам към най-ефтините марки на пазара като гледам и екстрите естествено.Преди време имах Алфа 145 2.0 ТС мн доволен от вървенето но за 15000км съм дал около 2500лв за ремонти и затова така съм настроен към италианките,сега имам Ауди Б4 2.6 пак бензин супер доволен сум от него но ми трябва и работна кола за не мн пари.Дано се улучи поне да не е мн заминала вече да искара някой месец пък после ще видим )))).Мерси много за коментарите!

Коментар

Супер. Знаеш ли какво да гледаш по дизела? Ако не по-добре си вземи някой който разбира. Пиши какво е станало и успех
          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

slavy_ivanov написа:
            Супер. Знаеш ли какво да гледаш по дизела? Ако не по-добре си вземи някой който разбира. Пиши какво е станало и успех
            Здтавейте,оказа се че колата е мн добра на хубави джанти,гуми всичко но мотора им е заминал тотално,капе масло някаде от долу и като развих леко капачката на маслото без да я махам от мястото й взе да пръска доста голямо количество масло и се отказах даже да я карам и да се пазаря за цена.Коли има много няма да се хвърлям на първата не съм на зор толклова имам и други коли.

Коментар

speedy_boy написа:
              slavy_ivanov написа:
              Здтавейте,оказа се че колата е мн добра на хубави джанти,гуми всичко но мотора им е заминал тотално,капе масло някаде от долу и като развих леко капачката на маслото без да я махам от мястото й взе да пръска доста голямо количество масло и се отказах даже да я карам и да се пазаря за цена.Коли има много няма да се хвърлям на първата не съм на зор толклова имам и други коли.
              Излезнах прав! Просто изчакай момента, все ще изкочи нещо читаво за не много пари
              FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
              X