Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ре

Недей jamie неискам да си усложнявам нещата толкова.

Коментар

Re: ре

momo написа:
      Недей jamie неискам да си усложнявам нещата толкова.
      Другия вариант е с фланци за разширяване само - ако това е целта. За по-малки дебелини може и стоманени, над 10мм на колело е препоръчително дурал. Трябват по-дълги болтове за тях.10 мм от всяка страна достатъчно ли е ?

Коментар

ф

Токущо говорих с един стругар за фланци.Мисля , че 10-15 мм са ми достатъчни

Коментар

Re: ф

momo написа:
          Токущо говорих с един стругар за фланци.Мисля , че 10-15 мм са ми достатъчни
          Действай ! И гледай да не ти взема повече от 10 лв на парче.

Коментар

Re: ре

jamie написа:
            momo написа:
            За рязането и балансирането го знам, ама не ми се разправя толкова.Мислех с проста смяна на джанти да стане.А иначе идеята е такава да излезнат малко гумите навън.Като го гледам от далече ми се струва смешно(пунтото) с тези широки калници и тясна следа.
            Познавам един фен който ряза и заварява - получи се (именно на Лада). Не мислех че искаш железни джанти - ако е така - да го питам ?
            Aз хубаво се занимавах със фланци,ма се оказа че нямам грам място да ги сложа като смених пружините отзаде....Що просто не си земеш едни хубави 15ки и не се занимаваш с глупости???Ето няколко снимки за какво става въпрос отзаде...П.>С>и на мене калниците ми се струваха големи със стандартните птужини,ма сега даже са ми малки,а немам грам желание да се занимавам със раздувки защото колата така си ме кефи повече....

Коментар

ре Selqatin

Абе наистина малко мязат на глупости тия работи ама пустия му паралипсис........Иначе твоето пунто много ме кефи.

Коментар

Working...
              X