вчера забелязах , че нямам осветление на панелчето за отчитане на изминалите км. С взирене се вижда ,че работи , на явно или е изгоряла лампата , която го осветява или е кабелен проблем. Всички останали лампи и индикатори светят нормално. Как проверя какъв е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
осветление на километраж
Collapse
X
-
yan написа:Не е Браво защото там има само 3 крушки, които осветяват цялото табло"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
Deyan Marinov написа:Аз мисля да слагам червени или сини диоди-някой пробвал ли е кой цвят по добре ще се виждат цифрите на километража- Фиат Браво. настина ли са само 3, много малко ми се виждат,трябва да са повече
Коментар
-
Anaboliy написа:момчета гледам сваляли сте километража, я кажете трудно ли е? аз искам да си сменя циферблатите да ги направя бели. А и другото е мога ли да сложа сини диоди? ще свети ли синьо? или ако знаете как да го направя?"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
Anaboliy написа:момчета гледам сваляли сте километража, я кажете трудно ли е? аз искам да си сменя циферблатите да ги направя бели. А и другото е мога ли да сложа сини диоди? ще свети ли синьо? или ако знаете как да го направя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар