Вчера се случи нещо странно с фиатката.Тръгвам да паля,но този път не запали на 1/4 оборот. С малко вартене на стратер запали,но двигателя не работеше равномерно (симптом за работа на 3 цилиндъра),като ми светна лампата на акумулатора. Изфорсирах я няколко пъти и работата се нормализира,но лампата за акумулатора премигваше и светваше отново. Налагаше се да пътувам и с риск да остана на пътя потеглих в това състояние.След няколко километра всичко се оправи,но загадката кое породи светването на лампата на акумулатора и трудното палене в началото остана. ХУбавото е,че се самооправи,но лошото е,че може пак да се появи този проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем съпроводен със светване на лампата на акумулатора
Collapse
X
-
Re: Проблем съпроводен със светване на лампата на акумулатор
dudulia написа:Вчера се случи нещо странно с фиатката.Тръгвам да паля,но този път не запали на 1/4 оборот. С малко вартене на стратер запали,но двигателя не работеше равномерно (симптом за работа на 3 цилиндъра),като ми светна лампата на акумулатора. Изфорсирах я няколко пъти и работата се нормализира,но лампата за акумулатора премигваше и светваше отново. Налагаше се да пътувам и с риск да остана на пътя потеглих в това състояние.След няколко километра всичко се оправи,но загадката кое породи светването на лампата на акумулатора и трудното палене в началото остана. ХУбавото е,че се самооправи,но лошото е,че може пак да се появи този проблем.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
chaveto написа:boy123 написа:.Друга вероятност е акумулатора да товари алтернатора (при окъсена в акумулатора клетка)
Коментар
-
Ще отида,когато лампата светне отново. След като се самооправи,повече не е светвала Отида ли в сервиз,все ще намерят причина да "направят" нещо и да ми вземат парите без да има ефект.Решил съм да прегледам кабелите и дано скоро не ми се налага да правя алтернатор.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар