Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стрелката и лампата за гориво не работят - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стрелката и лампата за гориво не работят - РЕШЕНО

Да ви кажа и аз го имам тоя проблем обече при мен нищо не работи нито лампа свети нито стрелката луда работа и зех от една морга за 10 лв тва дето мери бензина една пластмасова тръбичка и го смених на типото лесно става отделно е от помпата почистих платката всичко излъсках с контактен спреи напръсках сложих го дадох на контакт и пак нищо мале полудях сигурно проблема е в таблото некаде май ще го отварям да вида некои там дали е ремонтирал кадето е стрелката да ми каже как става поне ако мозе лампата да оправа да свети че по някои път забрава да занула малкиа километраж или не помна за колко съм сложил бензин мамкаму гадна работа Чао на всички.
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Поправено работи

Значи колеги проблемат е решен вече сичко работи идеално и стрелката и лампата смениш целата тръбичка с поплавака в резервара старата буквално на парчета е извадих и пак не работеше смисал стрелката лампата тръгна и се оказа че някои е барал стрелката та се наложи да отвора таблото свалих я дадох на контакт изключих сложих е на нула пак дадох на контакт и тръгна но ще видим до кога ще бачка Поздрави на всички чао.
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Working...
    X