Някой ми препоръча марка накрайници че в петък ще ги зимам и ще ги сменям...Или просто няма разлика
FRAP !
не и за Уно или Пунто ...Селчо , земи си Birth ....сменял съм и Фрап и Бърт , обаче нямат ама даже и база за сравнение освен външната форма и мястото , където се монтират
Абе само гледай да не ти набутат рециклирани Аз така във фиат сервиз в Благоевград отивам да ми видят предницата и нещастниците ми сложили рециклиран (зеха ми 25 лв.) който след 3 месеца издаде багажа. А в александър ауто си зех за 14 лв некакав който си беше читав, и немаше ядове с него.
абе намери си турски на асметал или текнорот и си свиркай от кокто смених на уното шарнирите с турски забравих за ядовете колкото и станно да звучи, а БИРТ шарнири през 3-6 месеца и ги сменях по голям боклук от това не съм ползвал
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
абе намери си турски на асметал или текнорот и си свиркай от кокто смених на уното шарнирите с турски забравих за ядовете колкото и станно да звучи, а БИРТ шарнири през 3-6 месеца и ги сменях по голям боклук от това не съм ползвал
Ми аз ги карам 2 години и на двете коли и няма проблеми ...а колите са бая твърдички под секрет да ти кажа
jorko значи на Уното слагаш Бърт и нямаш никакви проблеми. Ся ако ми кажеш и на каква цена са че аз преди 3 месеца смених накрайници и шарнири и вече плачат за нова смяна.
jorko значи на Уното слагаш Бърт и нямаш никакви проблеми. Ся ако ми кажеш и на каква цена са че аз преди 3 месеца смених накрайници и шарнири и вече плачат за нова смяна.
не се учудвай че са за смяна жорко явно е единствения доволен от бирт
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
не се учудвай че са за смяна жорко явно е единствения доволен от бирт
Ся да уточня , че пазарувам по принцип от места , където няма Бърт и не продават такива , но съм сменял накрайници и шарнири/носачи и от други марки и то неведнъж ...та затова за мен лично Бърт е марката поне за Уно и Пунто , пък всеки си преценява сам ....парен каша духа дето викат хората , та затова пак ще сложа Бърт когато им дойде времето
Коментар