колата е фиат браво 1.6 16 макркуча се намира горе в ляво на двигателя маркуча е много напукан и се рони ,случаино някои от вас да има в повече и да го продава нямам снимка за да покажа за кое точно става дума но предполагам тези от вас които имат тези фиатки се сещат за какво говоря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с маркуча на постъпващия бензин в двигателя
Collapse
X
-
колега и аз имах този проблем разреших го срещу 4 лева отиваш в практикер и си взимаш бензино устойчив маркуч махаш стария слагаш новия бумкаш му 2-4 скобички и си ти моя вече 1 година нямам проблеми преди това беше се скъсал и пръскаше бензин замина ми полувин резервоар1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
-
Във всеки магазин за авточасти се продават маркучи на метър. Важното е да си вземеш стария, или да резнеш парче от него за да сравните вътрешният диаметър. По мои наблюдения най-често този тип маркучи са с 6 и 8мм. вътрешен диаметър. Купи си и две скобички и си готов! Важно е да се стегнат добре, но не и да се пресилиш!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
metropolix написа:колега и аз имах този проблем разреших го срещу 4 лева отиваш в практикер и си взимаш бензино устойчив маркуч махаш стария слагаш новия бумкаш му 2-4 скобички и си ти моя вече 1 година нямам проблеми преди това беше се скъсал и пръскаше бензин замина ми полувин резервоар
Коментар
-
Само да вметна за внимание към качеството на маркуча. Добре е да е нещо от типа на Dayco. Към 7-8 лв. е метъра. Не че няма вариант пак да е менте. Преди време така се запали колата на колегата alfacorse от алфа форума. Буквално минути след регионалната среща на терапията. Неговия пожарогасител дефектирал - добре, че друг колега се намесил. Изгоря му половината инсталация и инжекторите. Причината се оказа дефектиралите "нови маркучи на бензинопровода на една година".
Коментар
-
pakumba написа:моя го смених наскоро- в едини край е накрайник, а в другия влиза в тръбичка, така че спокойно може да го замениш с парче маркуч, с хубави скоби
Коментар
-
pakumba написа:моя го смених наскоро- в едини край е накрайник, а в другия влиза в тръбичка, така че спокойно може да го замениш с парче маркуч, с хубави скоби
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар