Здравейте,Търсих по форума за темата шибедах, ама не намерих абсолютно нищо.Идват летните жеги и почвам да се замислям за монтаж на такъв (хем евтино, хем полезно)... ако наистина е така. Климатика като опция при мен отпада, заради малкия двигател.Виждам че има Punto-a с вградени шибедаси, така че молба до всички кои имат мнение по въпроса да си кажат.Аз търся евтин ръчен шибедах, и сервиз( в София) кой качествено ще бъде монтиран.Не знам колко желанията са реални и дал не се набутвам заради течове през зимата и дали ,,джаджата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шибедах???
Collapse
X
-
Re: Шибедах???
[quote:20db18af93="istamen"]Здравейте,Търсих по форума за темата шибедах, ама не намерих абсолютно нищо.Идват летните жеги и почвам да се замислям за монтаж на такъв (хем евтино, хем полезно)... ако наистина е така. Климатика като опция при мен отпада, заради малкия двигател.Виждам че има Punto-a с вградени шибедаси, така че молба до всички кои имат мнение по въпроса да си кажат.Аз търся евтин ръчен шибедах, и сервиз( в София) кой качествено ще бъде монтиран.Не знам колко желанията са реални и дал не се набутвам заради течове през зимата и дали ,,джаджата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар