Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шибедах???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шибедах???

Здравейте,Търсих по форума за темата шибедах, ама не намерих абсолютно нищо.Идват летните жеги и почвам да се замислям за монтаж на такъв (хем евтино, хем полезно)... ако наистина е така. Климатика като опция при мен отпада, заради малкия двигател.Виждам че има Punto-a с вградени шибедаси, така че молба до всички кои имат мнение по въпроса да си кажат.Аз търся евтин ръчен шибедах, и сервиз( в София) кой качествено ще бъде монтиран.Не знам колко желанията са реални и дал не се набутвам заради течове през зимата и дали ,,джаджата

Ако питаш мене не се вкарвай в приключение.Карал съм две коли с шибедах-не е това,което очакваш.
    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Преди време и аз питах за това нещо казаха ми колегите , че заводския шибидах си има направени отходни канали да тече водата ... и не капе .. докато ако си го направиш ще ти капе ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ако е за жегата не ти трябва с отворен шибидах слънцето те бие право в кратуната. Моята брава е със заводски и го отварям само за да го почистя.
        brava 1.6_v16 elx

Коментар

Re: Шибедах???

[quote:20db18af93="istamen"]Здравейте,Търсих по форума за темата шибедах, ама не намерих абсолютно нищо.Идват летните жеги и почвам да се замислям за монтаж на такъв (хем евтино, хем полезно)... ако наистина е така. Климатика като опция при мен отпада, заради малкия двигател.Виждам че има Punto-a с вградени шибедаси, така че молба до всички кои имат мнение по въпроса да си кажат.Аз търся евтин ръчен шибедах, и сервиз( в София) кой качествено ще бъде монтиран.Не знам колко желанията са реални и дал не се набутвам заради течове през зимата и дали ,,джаджата

Коментар

Working...
          X