Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с отчитане на температура

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с отчитане на температура

Колеги, вчера изпънах Стилото до Пловдив и обратно и забелязох няколко неща, които искам да споделя с вас.На отиване към Пловдив по магистралата ми даде разход 6.2 при скорост 110-120. Това някак си ми се струва доста, но искам и вие да си кажете мнението... От какво може да дава този висок разход, ако е висок въобще де...?На връщане към София ми даде 5.9 разход, което ме навежда на мисълта, че вероятно има повече спускания, знам ли...Но най-важното, което ми изкара акъла беше, стрелката за температурата, която беше на МАКС(крайно дясно). Направо замръзнах. Спрях и отворих да видя какво става и всичко изглеждаше напълно нормално. Побърках се...Като запалих отново стрелката замръзна на средата! Повторих процедурата няколко пъти и стрелката все си беше на средата. Прибрах се в София и на една бензиностанция заредих и след като запалих стрелката закова крайно дясно...Идея си нямам какво се случва? Някакви съвети/мниения да споделите.. Направо съм лудналБлагодаря
    Take it easy, make it happen
    Stilo 1.9 JTD

Някъде се е прекъснал кабела към темп. датчк и прави късо за това отива крайно горе, но това е само предположение, ти пак си го провери.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами има вероятност да са ми прецакали нещо, тъй като сменях ролки и ремъци + прословутия тампон...пфу
      Take it easy, make it happen
      Stilo 1.9 JTD

Коментар

Working...
      X