Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко пари за смяна на лагер на динамо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Зависи от модела на двигателя! На някои двигатели само свалянето и качването струва поне 50 лева, но в софийски сервиз, в пловдивски може би е друга цена. pecata - каква ще е гаранцията че тези "втора ръка" ще са със здрави лагери ? А дори и да са здрави - те са се въртяли МИЛИОНИ обороти, и са малко или много "пътници".
    не съм съгласен с това аз съм сега с динамо втора от един за скраб сам си го свалих.първо ако е бензин става много лесно обаче ако ще сменяш и ремаците става по сложно понеже започваш първо от ац-то и тогава динамото.и нишо не пречи за 30 кинта да си сложиш друго пук докат кара си зимаш лагери и сам си ги смееняш.само на хидравличната помпа не препоръчам сам да сменяш щото има отзад на корпуса една голяма федерка дето няма слагане после,явно трябва някакъв специален инстромент ем тва от мен а за дизела съм чувал че да свалиш динамото трябва полуоската да се свали
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

много лесно се сменят, стига да имаш подходящите инструменти дори във форума има опътване как е при мареа, ама то и при останалите сродници брава браво пак е така почти

Коментар

Ако лагерите са качествени, цената е напълно нормална. Наскоро купувах 2бр за динамо на пунто. Бройката бе по 28 и 22лв. Оригинални SKF. Смятайте. Има украински, руски и незнамсикакви лагери по 2-5лв, но като знам какво шоу е свалянето на динамото, предпочитам да не рискувам с тях.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
        X