Колеги, някой да има информация какво е междуболтовото разстояние на джанти 15" от рено 21 и дали ще станат на бравата?П.П. Прочетох в нета, че са 4x100... Възможно ли е чрез някакво преправяне да станат на бравето?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще станат ли джанти 15' от Рено 21 на Брава?
Collapse
X
-
Централният го дават 60 мм а на моята хубавица 58 Edit:Възможно е да влезе и с оригиналните болтове, но по сигурно ще стане с "раздвижени болтове"... До сега се рових из гугле за подобни неща А по-големия отвор ще прави ли някакви проблеми?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Централният го дават 60 мм а на моята хубавица 58 Edit:Възможно е да влезе и с оригиналните болтове, но по сигурно ще стане с "раздвижени болтове"... До сега се рових из гугле за подобни неща А по-големия отвор ще прави ли някакви проблеми?FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
slavy_ivanov написа:M5kov написа:Централният го дават 60 мм а на моята хубавица 58 Edit:Възможно е да влезе и с оригиналните болтове, но по сигурно ще стане с "раздвижени болтове"... До сега се рових из гугле за подобни неща А по-големия отвор ще прави ли някакви проблеми?ROVER 214SI '99 103hp
HONDA CIVIC '99 90hp
Коментар
-
Koлега, мен ако питаш не се занимавай с глупости, а си намери едни нормални джанти за Фиат 4х98. Едно, че ще ходиш и ще даваш грешни пари за стругове, отнемане и прочие, и второ в последствие може да имаш проблеми, идващи от разликата в междуболтовото растояние. Ако са ти налични в момента тези джанти, моя съвет е да ги транпиш за такива, подходящи за колата ти. Ако пък тепърва мислиш да даваш пари за тях, просто недей.Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар