Преди известно време при доста силен дъжд влязох зверски в една дупка с около 50км/ч. Не беше точно дупка, ами изрязали цялата лента за кърпене. Беше след баир и изобщо не я видях, пък и нямаше къде да мърдам, то 2 метра широко. Издрънча доста сериозно до джанта. Не знам как не спуках предните гуми. Още на следващия ден сутринта не можах да запаля, бях пуснал тема за това. Колата като че ли се дави. При напълно натиснат педал на газта и около 10-15сек въртене все пак успява да запали. И работата на мотора взе да ми се струва доста шумна. Ремъка последно като го гледах преди 4-5 месеца беше добре изпънат. Та въпроса е може ли да прескочи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да прескочи ангренажен ремък от влизане в дупка?
Collapse
X
-
незнам какво може да да стане от дупка ала при мен от дупка ми се счупи фара от вътре каквато карантия имаше се батиса1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
кола
нещо друго е станало може да направиш един по прецизен оглед или на подемник да се види от долу какво е може накоя букса да не прави контакт провери кабелите на свещите преди време с Пунтото удърих картера на един камък и колата не дигаше повече от 40км уж някъв набеден майстор ми оправи картера без да го сваля нищо не беше пипнал де оказа се че изолацията на бубината нее добра и като е смемих се оправи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар