Здравейте.Зимата ми се развали моторчето за задната чистачка.Свалих кората на 5-тата врата,свалих моторчето и го занесох да ми го правят.Опраиха го,ама го хвърлих в багажника,че в студа не ми се занимаваше.Днес решавам да го сглобя и - ГРЕДА.Не си спомням как беше закачено маркучето към пръскалката,немога да се сетя как беше.Тя пръскалката нали се върти сусе рамото и чистачката,и непомня как се закачаше.Като го гледах одеве се чудех как ще стане да се върти чистачката и маркучето нали минава през едно маншонче,мисля че ще го опъва и ще се вади.Много се отплеснах нещо.С няколко думи-станах за резил.Покажете някоя схема даси припомня как беше. :P :P :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглобяване на за задна чистачка за типо!
Collapse
X
-
Да колегите са прави прави един оборот около оста и тогава го закачваш и аз съм е разглобявал чистачката понеже на типото е много грозна задната груба една такава постоянно ръждясва и си сложих от рено клио такава пластмасова адски готино стана подмладих го с неколко години ТиполетаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар