Колеги онзи ден сложих летните гуми с лятите джанти , ............ноДжаснах една дупка с дясната гума и макар гумата да не спада джантата е видимо отворила .......а днес ми направи впечатление че дърпа наляво .............. възможно ли е от дясната джанта да дърпа наляво? според вас.............
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дърпа наляво?
Collapse
X
-
Re: дърпа наляво?
bopkata написа:Колеги онзи ден сложих летните гуми с лятите джанти , ............ноДжаснах една дупка с дясната гума и макар гумата да не спада джантата е видимо отворила .......а днес ми направи впечатление че дърпа наляво .............. възможно ли е от дясната джанта да дърпа наляво? според вас.............ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
bopkata написа:ок пичове ама аз досега лдж не съм имал кажете къде е тая машина и колко ще струва ? София е мястотоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ок и друго ми хрумна - от известно време чувам особен шум като при търкаляне на нещо - при ляв завой се засилва при десн го няма - мисля че симптомите са на лагер на главина но не съм сигурен кой от двата .......... да не би просто левия лагер да е заминал и това да е проблема - макар че джантите не са горещи на пипане?Пунто '95 1.1
Коментар
-
В гуми център Диана изправят за 22.50 на джанта. А относно дърпането ако е било дзверска дупка може да си изкривил шенкел (поне аз имам изкривен такъв) или нещо друго от окачването е прецакано. Ако е шенкел поне при бравото не може да се регулира поради кеото за да спестя от нов шенкел и други разправии разпробих макферсона и стана като при голфовете, после ходих на регулаж и сега е перфектна. Успех и дано не е нещо много скъпоFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Mitko написа:Може да е лагер, но първия признак за изпуснал шарнир е именно изместването на волана. Аз винаги като почне да ми дърпа на някъде проверявам шарнири.при ляв завой се засилва при десн го нямаАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар