Колеги онзи ден сложих летните гуми с лятите джанти , ............ноДжаснах една дупка с дясната гума и макар гумата да не спада джантата е видимо отворила .......а днес ми направи впечатление че дърпа наляво .............. възможно ли е от дясната джанта да дърпа наляво? според вас.............
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дърпа наляво?
Collapse
X
-
Re: дърпа наляво?
bopkata написа:Колеги онзи ден сложих летните гуми с лятите джанти , ............ноДжаснах една дупка с дясната гума и макар гумата да не спада джантата е видимо отворила .......а днес ми направи впечатление че дърпа наляво .............. възможно ли е от дясната джанта да дърпа наляво? според вас.............ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
bopkata написа:ок пичове ама аз досега лдж не съм имал кажете къде е тая машина и колко ще струва ? София е мястотоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ок и друго ми хрумна - от известно време чувам особен шум като при търкаляне на нещо - при ляв завой се засилва при десн го няма - мисля че симптомите са на лагер на главина но не съм сигурен кой от двата .......... да не би просто левия лагер да е заминал и това да е проблема - макар че джантите не са горещи на пипане?Пунто '95 1.1
Коментар
-
В гуми център Диана изправят за 22.50 на джанта. А относно дърпането ако е било дзверска дупка може да си изкривил шенкел (поне аз имам изкривен такъв) или нещо друго от окачването е прецакано. Ако е шенкел поне при бравото не може да се регулира поради кеото за да спестя от нов шенкел и други разправии разпробих макферсона и стана като при голфовете, после ходих на регулаж и сега е перфектна. Успех и дано не е нещо много скъпоFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Mitko написа:Може да е лагер, но първия признак за изпуснал шарнир е именно изместването на волана. Аз винаги като почне да ми дърпа на някъде проверявам шарнири.Обратното вярно ли е? Искам да кажа - докато не ми дърпа волана нанякъде мога ли да съм спокоен за здравето на шарнирите си? Е, така де, приемаме, че не са се разбили и двата до еднаква степен та да дърпат по равно
ntopic: Звукът от лагера би трябвало да наподобява виене. Ако е лагер - при тази конфигурация
при ляв завой се засилва при десн го нямаАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар