Здравейте, имам проблем с метанов инжекцион БРС Секуент и дюзи Кетхен.Тихите обороти са нестабилни и по време на движение понякога неиска да поеме а се забива.При първоначално палене искрата се подава в момента когато връщам ключа и не иска да запали и на бензин. Елиминирах аванспроцесора и тогава запали , но неиска да върви. Колата е Фиат Крома 2000и.е. Моля за съвет!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газови и метанови инжекциони
Collapse
X
-
u_bo
Re: Газови и метанови инжекциони
ПАВЕЛ написа:Здравейте, имам проблем с метанов инжекцион БРС Секуент и дюзи Кетхен.Тихите обороти са нестабилни и по време на движение понякога неиска да поеме а се забива.При първоначално палене искрата се подава в момента когато връщам ключа и не иска да запали и на бензин. Елиминирах аванспроцесора и тогава запали , но неиска да върви. Колата е Фиат Крома 2000и.е. Моля за съвет!
-
[quote="u_bo"]ПАВЕЛ написа:Здравейте, имам проблем с метанов инжекцион БРС Секуент и дюзи Кетхен.Тихите обороти са нестабилни и по време на движение понякога неиска да поеме а се забива.При първоначално палене искрата се подава в момента когато връщам ключа и не иска да запали и на бензин. Елиминирах аванспроцесора и тогава запали , но неиска да върви. Колата е Фиат Крома 2000и.е. Моля за съвет!
Коментар
-
u_bo
ПАВЕЛ написа:u_bo написа:оправи я първо да работи без проблем на бензин - тогава се занимавай с ГИ-то
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар