Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели от кутията за въздушния филтър. Спешно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели от кутията за въздушния филтър. Спешно

Някой ще може ли да ми каже кой от кабелите на коя позиция се закача. до колкото помня единия отива към предната част на коша, а другия някъде към средата на коша. ще съм много благодарен ако някой ми каже кои кабел къде се закача че одеве сменях филтъра и забравих кой кабел от къде го свалих.става на въпрос за BRAVO 1.4 12vМерси предварително
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Първо това не са кабели а маркучи .Черното маркуче, което отива към моноинжексията стои отдолу, а кафявото, което отива надолу към двигателя, стои отгоре! При мен бяха така не съм ги и бутал де.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

мерси колега за бързия отговор и за пояснението че са маркучи а не кабели. а ще можеш ли да ми кажеш за какво са тези маркучи?
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

В самата кутия на филтъра има един клапан, тези маркучета до колкото знам служат за неговото отваряне.Иначе служат за добрата работа на мотора докато двигателя е студен все още.Все пак не съм на 100% сигурен за това.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

topuzko написа:
          мерси колега за бързия отговор и за пояснението че са маркучи а не кабели. а ще можеш ли да ми кажеш за какво са тези маркучи?
          Това са вакуми, които управляват една клапа в началото на въздухозаборника. Нейното положение определя от къде се взима възхуд за двигателя. Идеята е при студен мотор да взима въздух в близост до изходящия колектор. В кутията на филтъра има термостатичен клапан, който разрешава или забранява работата на вакуума.
          Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

има ли такъв клапан и при мотора 1,8 на мареа
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
              има ли такъв клапан и при мотора 1,8 на мареа
              Не, там няма. До колкото ми е известно при моторите с пълна инжекция не се прави подгравяне на въздуха.
              Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Working...
              X