Някой ще може ли да ми каже кой от кабелите на коя позиция се закача. до колкото помня единия отива към предната част на коша, а другия някъде към средата на коша. ще съм много благодарен ако някой ми каже кои кабел къде се закача че одеве сменях филтъра и забравих кой кабел от къде го свалих.става на въпрос за BRAVO 1.4 12vМерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели от кутията за въздушния филтър. Спешно
Collapse
X
-
Първо това не са кабели а маркучи .Черното маркуче, което отива към моноинжексията стои отдолу, а кафявото, което отива надолу към двигателя, стои отгоре! При мен бяха така не съм ги и бутал де.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
мерси колега за бързия отговор и за пояснението че са маркучи а не кабели. а ще можеш ли да ми кажеш за какво са тези маркучи?Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
В самата кутия на филтъра има един клапан, тези маркучета до колкото знам служат за неговото отваряне.Иначе служат за добрата работа на мотора докато двигателя е студен все още.Все пак не съм на 100% сигурен за това.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
topuzko написа:мерси колега за бързия отговор и за пояснението че са маркучи а не кабели. а ще можеш ли да ми кажеш за какво са тези маркучи?Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар