Здравейте, колеги. Та проблема е следния - като карам по павета или вляза в някоя дупка с ферарито, отзад откъм дясната кора дето се пада под стъклото на пасажера се чува много дразнещо хлопане. Давам примерна снимка, отбелязаното с жълто е проблемното място. Някой имал ли е подобен проблем и в какво се състои?п.п. То е ясно, че ще свалям кората утре... ако има нещо интересно отдолу ще кача някоя снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво - кората тропа
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120обаче нямам снимки на тази изолация, ще гледам в понеделник да я снимам, ако забравя ми напомниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Облепяне на ламарините отвътре със специална изолационна термо лента, за да се предотврати дрънченето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Чакай сега ...недей бърза с облепване.... мойта не тропаше въпреки че съм я облепил де. Може да е от едно квадратно парче (битумно) което е залепено за ламарината. Ъгълчетата му може да се отлепят и да овиснат и започва да потропва.. Другото което е....може да е от закопчалката на седалката, въпреки че си мислиш че е от кората..при мен и това го е ималоИ другото което е...обаче то е малко по-скърцащо: от кората, ако е притисната прекалено много до прозореца..Че и някоя друга глупост може да е :D Мноооооо тропат тия Бравота беА иначе изолацията...абе бива ама като си помисля колко време ми отне и ако дойде време да я продавам само дето сам си играл и занимавал на 3 градуса вънка да нагрявам с пистолети за горещ въздух да може да се загрее ламарината и битума на изолационната лента Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Ако имаш мерак изолирай, занимавай се.... пообезшумява се, особенно ако имаш яка музика спират да дрънчат ламарини и да се гънат калнициМойто го изолирах от задната седалка назад всичко: в багажника по страничните панели, 5-тата врата, пода на багажника Ако ще се захващаш с лепене на повече битум изчакай да доиде яката жега да се напече колата и тогаваFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Чакай малко ся, никъде не съм писал че ще облепвам, не съм толкова вманиачен. Видях че колегите са слагали изолации заради музики и т.н.Мен ме дразни тропането.PaUnOff написа:И другото което е...обаче то е малко по-скърцащо: от кората, ако е притисната прекалено много до прозореца..
Коментар
-
Колега препоръчвам ти да уплътниш ключалката на седалката или покарай с откачен гръб малко да си сигурен, че е от кората. Аз съм я разглабял и няма от какво да тропа от нея, по вероятно е от закопчалката.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Да закопчалката тропа много, ама той колегата сигурно се е качвал отзад да слуша и е сигурен,че е от кората. Иначе обикновенно ако се направи заключалката от единия край се разтропва от другата страна също и иска и от там подложчица от някакво тънко маркуче или изолирбандFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар