Колеги, някой скоро да е работил в двигателния отсег на 1.9 jtd?Докараха ми една разпарчетосана и се мъча да я събера. Става въпрос за хидравличната помпа и рейката, която е слезнала заедно с магарето.Поставих помпата. На тръбата от помпата до рейката има една планка, която никак не пасва. Има и една планка, която се закрепва на блока и уж държи алтернатора - и тя не пасва нещо...Някоя друга снимка ще ме улесни много. Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлична помпа на 1.9
Collapse
X
-
Re: Хидравлична помпа на 1.9
yodaaplus написа:Колеги, някой скоро да е работил в двигателния отсег на 1.9 jtd?Докараха ми една разпарчетосана и се мъча да я събера. Става въпрос за хидравличната помпа и рейката, която е слезнала заедно с магарето.Поставих помпата. На тръбата от помпата до рейката има една планка, която никак не пасва. Има и една планка, която се закрепва на блока и уж държи алтернатора - и тя не пасва нещо...Някоя друга снимка ще ме улесни много. Благодаря ви!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
yodaaplus написа:мислех, че е ясно - 1.9 jtd...пък то си пише горе...автомобила е алфа - това пък съвсем няма значение за моя въпрос.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар