Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлична помпа на 1.9

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлична помпа на 1.9

Колеги, някой скоро да е работил в двигателния отсег на 1.9 jtd?Докараха ми една разпарчетосана и се мъча да я събера. Става въпрос за хидравличната помпа и рейката, която е слезнала заедно с магарето.Поставих помпата. На тръбата от помпата до рейката има една планка, която никак не пасва. Има и една планка, която се закрепва на блока и уж държи алтернатора - и тя не пасва нещо...Някоя друга снимка ще ме улесни много. Благодаря ви!
    В сервиза съм!

Re: Хидравлична помпа на 1.9

yodaaplus написа:
    Колеги, някой скоро да е работил в двигателния отсег на 1.9 jtd?Докараха ми една разпарчетосана и се мъча да я събера. Става въпрос за хидравличната помпа и рейката, която е слезнала заедно с магарето.Поставих помпата. На тръбата от помпата до рейката има една планка, която никак не пасва. Има и една планка, която се закрепва на блока и уж държи алтернатора - и тя не пасва нещо...Някоя друга снимка ще ме улесни много. Благодаря ви!
    потърси по мануали, е-пер, мобиле и въобще си мисля, че ако пуснеш гоогле ще намериш снимките
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

търся цяла сутрин...а и едва ли някой се е дупил да снима мотора отзад просто ей така...че и без магарето...
      В сервиза съм!

Коментар

Ако кажеш какъв точно е мотора и автомобила,някой може и да ти помогне по конкретно.
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

мислех, че е ясно - 1.9 jtd...пък то си пише горе...автомобила е алфа - това пък съвсем няма значение за моя въпрос.
          В сервиза съм!

Коментар

yodaaplus написа:
            мислех, че е ясно - 1.9 jtd...пък то си пише горе...автомобила е алфа - това пък съвсем няма значение за моя въпрос.
            1,9 JTD-105,110,115,120,125,140,150 к.с Алфа 145,146,147,156Да опитаме ли да налучкаме всички комбинации и да коментираме всяка една?
            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

мислиш, че тези модификации са с различни блокове и закрепването на алтернатора, хидравличната помпа и тн са различни?
              В сервиза съм!

Коментар

Успех!
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                X