Здравейте, направи ми впечатление днес, като спрях на бензиностанцията да си напомпя гумите..., предните 2 джанти са затоплени.., държа си ръката, но са топли спрямо задните които са студени напълно. Това нормално ли е? Ако не е нормално от какво може да бъди... спирачките си работят без проблем понякога скърцат, но това когато е студена колата основно или когато е много натоварена.Става въпрос за браво 1,2 16V 82 к.с.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предните джанти се затоплят...?!?
Collapse
X
-
Нямаш задни спирачки и предните ти са натоварват допълнително и за това ти топлят яко.mitenceto89 написа:Незнам дали е нормално, но ако това ще те успокои - и при мен е така (Брава 1.4 12) Винаги когато колата е позагряла и предните ми джанти са топли. Въртят си свободно, никъде не опират или задържат. И на мен ще ми е интересно да разбера дали това е нормалноФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Нормално е предните да спират повече от задните. Задните спират в повече когато колата е натоварена. Ако си имаш инерция и няма пушеци няма от какво да се притесняваш. Виждал съм на Порше лака на джантите да е изгорял, но не е от проблем ами от това, че като го изсили от единя светофар до другия и после трябва да спре. А вечер дисковете стават червени
Коментар
-
liverpool235 написа:Нямаш задни спирачки и предните ти са натоварват допълнително и за това ти топлят яко.mitenceto89 написа:Незнам дали е нормално, но ако това ще те успокои - и при мен е така (Брава 1.4 12) Винаги когато колата е позагряла и предните ми джанти са топли. Въртят си свободно, никъде не опират или задържат. И на мен ще ми е интересно да разбера дали това е нормално_______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy написа:liverpool235 написа:Нямаш задни спирачки и предните ти са натоварват допълнително и за това ти топлят яко.mitenceto89 написа:Незнам дали е нормално, но ако това ще те успокои - и при мен е така (Брава 1.4 12) Винаги когато колата е позагряла и предните ми джанти са топли. Въртят си свободно, никъде не опират или задържат. И на мен ще ми е интересно да разбера дали това е нормалноФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
според мене са тръгнали спирачните маркучи!!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
liverpool235 написа:trustworthy написа:liverpool235 написа:Нямаш задни спирачки и предните ти са натоварват допълнително и за това ти топлят яко.mitenceto89 написа:Незнам дали е нормално, но ако това ще те успокои - и при мен е така (Брава 1.4 12) Винаги когато колата е позагряла и предните ми джанти са топли. Въртят си свободно, никъде не опират или задържат. И на мен ще ми е интересно да разбера дали това е нормално_______
146 JTD
Коментар
-
liverpool235 написа:И задните спирачки трябва да спират винаги,без значение колко ти е натоварена колата и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар