Ако наистина не тече вече, не го пипай. Наблюдавай си колата и може години да не се сетиш за радиатора. Нещо, което работи не се пипа, беше казал някой. Успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радиатор - проблем
Collapse
X
-
"Северина, момиче от сняг, Северина....", имаше една такава песен навремето, но идва лято и много топлото... егати офтопика.Има няколко неща с които човек не трябва да прави компромиси...охлаждането на двигателя,захранването му с масло и токовете.Така,че смело можеш да пренебрегнеш съветите за "запушването" и си купи нов радиатор.То вярно, дупка с чеп се запушва, но мисля, че при НЕРАВНИ други условия, ще ти бъде по-евтин новия радиатор.Иначе не ми се калкулира за лошият вариант!Успех! ПП.. това не го мисля аз,каза ми го Кънчо, моето Пунто.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
,
Nino написа:"Северина, момиче от сняг, Северина....", имаше една такава песен навремето, но идва лято и много топлото... егати офтопика.Има няколко неща с които човек не трябва да прави компромиси...охлаждането на двигателя,захранването му с масло и токовете.Така,че смело можеш да пренебрегнеш съветите за "запушването" и си купи нов радиатор.То вярно, дупка с чеп се запушва, но мисля, че при НЕРАВНИ други условия, ще ти бъде по-евтин новия радиатор.Иначе не ми се калкулира за лошият вариант!Успех! ПП.. това не го мисля аз,каза ми го Кънчо, моето Пунто.селото се оказа точно в града
Коментар
-
Добавки, червен пипер и пр. хранителни добавки. Всичко решава проблема временно или поне докато се отвори най подходящ момент да протече отново: в планина, на язовир или на вила и тогава протича отново, но така че да не може да се залепи, естествено телефона няма обхват или просто не можеш да обясниш къде точно се намираш. С две думи радиатор или са залепя качествено или се сменя с нов. Така мисля аз!Живи и здрави, и без аварии!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар