Виж при мен как е, при положение че имам около 100кг бутилки за метан в багажника. Амортисьорите съм ги сменял в сервиз и са си такива за Брава. Ако може да разбереш какво е правено по окачването може да минеш към "Пампорово" събота-неделя
Колега,тъмпони имаш ли отзад Аз на мойта това го постигнах с тъмпоните на пружините
dudulia написа:
Това ми прилича на част от предницата.Сега да попитам и аз относно задницата как се поставят тези тампони?Пружините със скоби ли сте ги свили?МОжете ли да опишите процеса по подлагане на тези тампони и на мястото на старите ли се слагат?
Като откачиш задния мост от Амортисьорите,пружините ти изпадат и пъхаш над тях подложките и след това монтираш. Нищо сложно не е.EditЕто как стана при мен.
А да попитам какви тампони(подложки взехте)? Казвате от ЛАДА,ама за кой модел лада? Лада Самара?И амортисьорите от къде трябва да се развият (долен,горен или и двато края)?
А да попитам какви тампони(подложки взехте)? Казвате от ЛАДА,ама за кой модел лада? Лада Самара?И амортисьорите от къде трябва да се развият (долен,горен или и двато края)?
отдолу само се развива
dudulia написа:
А от кой модел на лада са тампоните или няма значение?
отдолу само се развива
dudulia написа:
А от кой модел на лада са тампоните или няма значение?
Коментар