Някой знае ли линк или сайт ,в който мога да проверя ,за мойто браво от коя марка прозивеждат предни амортесьори !! Sachs i Bilstein не произвеждали ,е аз какви да си купя ?? Някой слагал ли е ,Кофап на 2.0 !! защото предницата е доста по тежка ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортесьори!!!
Collapse
X
-
мисля, че на браво и брава ОЕМ амортесьорите са BOGE...Тук можеш да провериш:http://webcat.zf-trading.com/index.asp?SPR=4мисля, че има и BOGE и SACHS и LEMFÖRDER..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
за BOGE виж тези (не ги знам какви са, просто пише че продават боге...):Стратос ООДЦентрален офис - град София,бул. "Сливница" No. 199телефони:02 8321051 - автосервиз02 9311285 - счетоводство02 9318195 - управител... абе земи си от хит-ко кофап и не се притеснявай."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
jamie написа:hit-ko написа:tomazo написа:Кони 344 лв. за брой ,няма да я правя непродаваема фиатката обаче !!остава магазин за Боге и ония немците как им беше името :D
Коментар
-
я
tomazo написа:Някой знае ли линк или сайт ,в който мога да проверя ,за мойто браво от коя марка прозивеждат предни амортесьори !! Sachs i Bilstein не произвеждали ,е аз какви да си купя ?? Някой слагал ли е ,Кофап на 2.0 !! защото предницата е доста по тежка ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар