Колеги ако сте ели внимателно форума келеши ми бяха направили дупка на стопа,демек счупенНамерих майстор който лепи такива работи, но предполагам знаете какво представлява стопа кръпката няма да е доброто решение. Майстора ми предложи да ми извие пластмаса със същата форма само че чисто прозрачна а мойта леко лилавее.Някой правил ли е такова нещо преди,дали ще стане добре?????????За нов поне засега невърви защото струва 140лв само външно капаче не се предава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет спешно!!!Мареа седан- ляв стоп
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
-
gdd55
Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металик
Коментар
-
gdd55 написа:Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металик) да знам
Коментар
-
gdd55 написа:Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металики после да сложиш снимки да видим как е станало, че аз от много време имам идея моите задни да ги пръсна с черен
Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
gdd55
yan написа:gdd55 написа:Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металик) да знам
Коментар
-
gdd55
valataat написа:gdd55 написа:Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металики после да сложиш снимки да видим как е станало, че аз от много време имам идея моите задни да ги пръсна с черен
Коментар
-
gdd55 написа:valataat написа:gdd55 написа:Направо стана чистонов много е голям тоя майстор напрай го без да мери без нищо само по счупеният стоп.Сега ми каза да го напръскам с безцветен спрей за да стане като другият който леко лилавее.Но аз се колебая м/у черен и червен какав да го напръскам?????????Колата ми е сив металики после да сложиш снимки да видим как е станало, че аз от много време имам идея моите задни да ги пръсна с черен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар