Моите ги взех от Киров-Бош. Силиконови са ( сиви ) и съм доволен.
прецакал си се, pakumba щеше да ти ги направи в домашни условия :D
бъркаш се, ти си се прецакал. аз току що си взех кабели /тези от по метър са ми далечко и ме домързя да ида/ за самара, идеално пасват на темпрата-12 лв а в магазина на стамболийски кабелите почваха от 28 :D пък нека аз да съм простия /а не абарт / айде
уаау,похвално охарчил си се .От руския ке..ф () са ти перфектни
каза ми го една твоя роднина, нека да не казвам коя точно. нека не превръщаме темата в псуване, карай си със здраве какво беше там чинкуаченто ли или друго подобно /на кола/ и не се заяждай в темата с мен. ако толкова искаш заповядай на следващата среща на сточна гара аз съм там и тогава се заяждай. нямам против.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
каза ми го една твоя роднина, нека да не казвам коя точно. нека не превръщаме темата в псуване, карай си със здраве какво беше там чинкуаченто ли или друго подобно /на кола/ и не се заяждай в темата с мен. ако толкова искаш заповядай на следващата среща на сточна гара аз съм там и тогава се заяждай. нямам против.
Стига сте се псували а кажете как си премерихте старите кабели че не струват?Току що си смених свещите, сега гледам кабелите. С мултицет на омове ли?ПС. Правих тест в дъжд на тъмно- няма искри.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Стига сте се псували а кажете как си премерихте старите кабели че не струват?Току що си смених свещите, сега гледам кабелите. С мултицет на омове ли?ПС. Правих тест в дъжд на тъмно- няма искри.
Колега,ти поне си в моя район.Вземи си Полски кабели от магазина на бул."Възкресение" между "Красна поляна" и бензиностанцията на ЛУКОИЛ.Магазина е в един блок.Карам с тях вече година.
няма какво да ги мериш, купи си направо едни самарови стават за моята темпра поне струват 12 кинта. няма сми да ги мериш и т.н. не са кой знае колко скъпи
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар