Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ь

pakumba написа:
    $ abarth $ написа:
    BlueStorm написа:
    Моите ги взех от Киров-Бош. Силиконови са ( сиви ) и съм доволен.
    прецакал си се, pakumba щеше да ти ги направи в домашни условия :D
    бъркаш се, ти си се прецакал. аз току що си взех кабели /тези от по метър са ми далечко и ме домързя да ида/ за самара, идеално пасват на темпрата-12 лв а в магазина на стамболийски кабелите почваха от 28 :D пък нека аз да съм простия /а не абарт / айде
    уаау,похвално охарчил си се .От руския ке..ф () са ти перфектни
    селото се оказа точно в града

Коментар

абе квото и да ми говориш струват повече от колелото ти и картата ти за градски транспорт
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        абе квото и да ми говориш струват повече от колелото ти и картата ти за градски транспорт
        Яко лавче,ти ли го измисли или е руско.

Коментар

каза ми го една твоя роднина, нека да не казвам коя точно. нека не превръщаме темата в псуване, карай си със здраве какво беше там чинкуаченто ли или друго подобно /на кола/ и не се заяждай в темата с мен. ако толкова искаш заповядай на следващата среща на сточна гара аз съм там и тогава се заяждай. нямам против.
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            каза ми го една твоя роднина, нека да не казвам коя точно. нека не превръщаме темата в псуване, карай си със здраве какво беше там чинкуаченто ли или друго подобно /на кола/ и не се заяждай в темата с мен. ако толкова искаш заповядай на следващата среща на сточна гара аз съм там и тогава се заяждай. нямам против.
            до роднини ли стигна,ти си пълен смеш...

Коментар

Стига сте се псували а кажете как си премерихте старите кабели че не струват?Току що си смених свещите, сега гледам кабелите. С мултицет на омове ли?ПС. Правих тест в дъжд на тъмно- няма искри.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
                Стига сте се псували а кажете как си премерихте старите кабели че не струват?Току що си смених свещите, сега гледам кабелите. С мултицет на омове ли?ПС. Правих тест в дъжд на тъмно- няма искри.
                Колега,ти поне си в моя район.Вземи си Полски кабели от магазина на бул."Възкресение" между "Красна поляна" и бензиностанцията на ЛУКОИЛ.Магазина е в един блок.Карам с тях вече година.
                Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

geshabeli написа:
                  няма какво да ги мериш, купи си направо едни самарови стават за моята темпра поне струват 12 кинта. няма сми да ги мериш и т.н. не са кой знае колко скъпи
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                  X