Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за свещи

Какви кабели за свещи ще препоръчате да си купя?Какви са цените на комплекта?
    FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Re: Кабели за свщи

Mitko написа:
    leoni написа:
    Какви кабели за свещи ще препоръчате да си купя?Какви са цените на комплекта?
    Точно комплект дето да става за двувалката се намира трудно. Все някой кабел ще ти дойде къс. Оригинални бяха някъде към 90лв. Аз карам с едни силиконови които ги продават на метър. Не са хубави и искат ежегодна смяна но парчето кабел ти идва към 6лв. с накрайниците.
    И моите са силиконови на Bosch, но нещо не ми харесват...и затова питам...

Коментар

1

MAGNETI MARELLI :D
      селото се оказа точно в града

Коментар

Re: 1

$ abarth $ написа:
        MAGNETI MARELLI :D
        Мерси! Ще търся по магазините....

Коментар

прави като митко. всички кабели са ментаци, поради високата цена на една нищо и никаква жица с ламаринка накрая всички мангали се научиха да ги правят и целия пазар е залят с такива боклуци, така че марката няма значение-освен в цената в качеството няма разлика. може да сменяш веднъц на година, ама хем винаги ще си с нови кабели хем ще ти идва по-евтино
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

q

pakumba84 написа:
            прави като митко. всички кабели са ментаци, поради високата цена на една нищо и никаква жица с ламаринка накрая всички мангали се научиха да ги правят и целия пазар е залят с такива боклуци, така че марката няма значение-освен в цената в качеството няма разлика. може да сменяш веднъц на година, ама хем винаги ще си с нови кабели хем ще ти идва по-евтино
            не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение) .ако беше ’една нищо и никаква жица с ламаринка накрая’ нямаше да има за всеки различен агрегат на всяка марка автомобили.и нямаше да има спортни за по 500,1000 лв.

Коментар

Re: q

$ abarth $ написа:
              не са само ментаци.по добре се разтърси отколкото да правиш българска цигания (с извинение) .ако беше ’една нищо и никаква жица с ламаринка накрая’ нямаше да има за всеки различен агрегат на всяка марка автомобили.и нямаше да има спортни за по 500,1000 лв.
              И по какво ще ги познаеш оригиналните, по фирмения надпис ли?
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                $ abarth $ написа:
                И по какво ще ги познаеш оригиналните, по фирмения надпис ли?
                хахахахаха.да.умник си бил

Коментар

Марели.За мен поне Нико66 е фирмата.

Коментар

мойто браво прекъсваше на по големи обороти. закарах го във Вантотрейд... мериха, настройваха, тестваха - всичко ОК. ама пак прекъсва. смениха кабелите и се оправи. сега е слънце ама кабелите са 90 лева щях да се разплача

Коментар

The Secret Lover написа:
                      мойто браво прекъсваше на по големи обороти. закарах го във Вантотрейд... мериха, настройваха, тестваха - всичко ОК. ама пак прекъсва. смениха кабелите и се оправи. сега е слънце ама кабелите са 90 лева щях да се разплача
                      да си беше зел от тея на метър.xaxaxa :D

Коментар

$ abarth $ написа:
                        pakumba84 написа:
                        ами за такива като теб има по 500 и 1000 лв /ако има въобще/ като искаш давай по 90 кинта на 2 години, аз ще давам по 10 на година, само не ми се прави на оригинален. кажи ми какво искаш да пише на кабелите и в домашни условия ще ти го напиша, после може да ми дадеш 90 кинта
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Моите ги взех от Киров-Бош. Силиконови са ( сиви ) и съм доволен.
                          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                          BlueStorm transforms . . .
                          . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
                            прецакал си се, pakumba щеше да ти ги направи в домашни условия :D

Коментар

$ abarth $ написа:
                              BlueStorm написа:
                              прецакал си се, pakumba щеше да ти ги направи в домашни условия :D
                              бъркаш се, ти си се прецакал. аз току що си взех кабели /тези от по метър са ми далечко и ме домързя да ида/ за самара, идеално пасват на темпрата-12 лв а в магазина на стамболийски кабелите почваха от 28 :D пък нека аз да съм простия /а не абарт / айде
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X