Здравейте интересува ме дали някой е ремонтирал такова табло и ако е какви точно са връзките към дисплеите му? Т.е. проводими гумени кабелчета ли са или ? Ако са от гумените проводници моля за мако инфо като размери на гумичките т.е. дължина,височина,дебелина и как точно провеждат. Дали са проводими само бордовете (отгоре и от долу) или са целите така че да могат да се използват на буквата "L" благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дигитално табло за Типо
Collapse
X
-
Не ме разбра колега. Нямам такова табло. Просто ме интересуват само връзките между дисплеите и платките а нямам табло под ръка за да ги видя.За това питам тук.Интресуват ме само връзките не таблата Ако някой може да даде инфо за което и да е от таблата(Типо,Темпра,Уно) и размери на лентичките ако е с тях ще търся такова табло може и изгоряло да е Ако има някой от София и има някое счупено или изгоряло може да пием по бира и да погледна вътре
///X-DELTA GT///X- DELTA HF ///DEDRA 2.0 IE///ZETA 2.0 Turbo///
Коментар
-
yossta Lancia написа:Колеги никой ли няма никиаква представа за тия тавабла ? Знам че са трошливи не може някой да не е отварял такова в опит да го оправи Ще черпя...
Коментар
-
Специални благодарности на колегата lu40 че се отзова с едно повредено табло. Сега по темата.За съжаление таблото бе с изцяло лентови кабели а не гумени лентички и не върши работа. Лъчо от кво беше таблото? Не беше Типо предполагам Темпра?Продължавам да търся!Казаха ми че на Типото е с гумички так че моля някой ако знае със сигурност да каже за размерите им или ако има някой повредено да свирка Мерси предварително.
Коментар
-
pugsy написа:Аз съм в Дружба 2 ,зад практикера,ако имаш път в тая посока само чукваш 1 жица и се разбираме,след малко ще слезна до мазето да го изнамеря.
Коментар
-
Такааа много благодарско и на колегата Pugsy за предоставеното табло от Типо (но без оборотомера) Тук ударих бинго ето ги въпросните лентички на снимките по долу.Продължавам да търся от Типо или Уно предполагам че от Типо с оборотомера ще е по дълга лентичката така че ако някой има нещо да свирка ще съм благодарен Още веднъж мерси колега тръгне ли въпросният панел ще има !!!Ето снимките:http://yossta.snimka.bg/auto-racing/...86332.17998049
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар