Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за дигитално табло за Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за дигитално табло за Типо

Здравейте интересува ме дали някой е ремонтирал такова табло и ако е какви точно са връзките към дисплеите му? Т.е. проводими гумени кабелчета ли са или ? Ако са от гумените проводници моля за мако инфо като размери на гумичките т.е. дължина,височина,дебелина и как точно провеждат. Дали са проводими само бордовете (отгоре и от долу) или са целите така че да могат да се използват на буквата "L" благодаря предварително

///X-DELTA GT///X- DELTA HF ///DEDRA 2.0 IE///ZETA 2.0 Turbo///

пп: Въпросът важи и за Темпра дигитално и за Уно. Важни са ми гумичките ако ги има вътре!

Коментар

Поне 10 пъти съм ремонтирал това кухо табло, но сега да ме убиеш, не мога да се сетя дисплеите как контактуват. Все ми се струва, че бяха на гумени връзки... Що не го свалиш, за нула време става, и не вземеш да погледнеш?
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Не ме разбра колега. Нямам такова табло. Просто ме интересуват само връзките между дисплеите и платките а нямам табло под ръка за да ги видя.За това питам тук.Интресуват ме само връзките не таблата Ако някой може да даде инфо за което и да е от таблата(Типо,Темпра,Уно) и размери на лентичките ако е с тях ще търся такова табло може и изгоряло да е Ако има някой от София и има някое счупено или изгоряло може да пием по бира и да погледна вътре

Коментар

Колеги никой ли няма никиаква представа за тия тавабла ? Знам че са трошливи не може някой да не е отварял такова в опит да го оправи Ще черпя...

Коментар

yossta Lancia написа:
            Колеги никой ли няма никиаква представа за тия тавабла ? Знам че са трошливи не може някой да не е отварял такова в опит да го оправи Ще черпя...
            Имам повредено от пожар табло от Типо. Стопено е в единия край. Виж снимката. Неизползваемо е, но за части става. Ако те устройва, мога да ти го пратя, не искам заплащане. Само си поемаш куриера. Проблема е да го намеря къде съм го забутал в халето. Дай ми някакъв адрес или телефон и още днес ще ти го пусна(стига да го открия бързо).
            Прикачени файлове
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Специални благодарности на колегата lu40 че се отзова с едно повредено табло. Сега по темата.За съжаление таблото бе с изцяло лентови кабели а не гумени лентички и не върши работа. Лъчо от кво беше таблото? Не беше Типо предполагам Темпра?Продължавам да търся!Казаха ми че на Типото е с гумички так че моля някой ако знае със сигурност да каже за размерите им или ако има някой повредено да свирка Мерси предварително.

Коментар

Имам 1 от типо но е без оборотомер и лампички,иначе си бачкаше до последно,ако ти върши работа идвай да го отмъкваш.

Коментар

pugsy написа:
                  Имам 1 от типо но е без оборотомер и лампички,иначе си бачкаше до последно,ако ти върши работа идвай да го отмъкваш.
                  Хе само кажи къде и кога. пп:Май не сме се виждали отдавна..

Коментар

Аз съм в Дружба 2 ,зад практикера,ако имаш път в тая посока само чукваш 1 жица и се разбираме,след малко ще слезна до мазето да го изнамеря.

Коментар

pugsy написа:
                      Аз съм в Дружба 2 ,зад практикера,ако имаш път в тая посока само чукваш 1 жица и се разбираме,след малко ще слезна до мазето да го изнамеря.
                      Екстра и аз съм в дружба 2 по късно към 5 ще ти звънна да се видим че имам малко работа сега

Коментар

Такааа много благодарско и на колегата Pugsy за предоставеното табло от Типо (но без оборотомера) Тук ударих бинго ето ги въпросните лентички на снимките по долу.Продължавам да търся от Типо или Уно предполагам че от Типо с оборотомера ще е по дълга лентичката така че ако някой има нещо да свирка ще съм благодарен Още веднъж мерси колега тръгне ли въпросният панел ще има !!!Ето снимките:http://yossta.snimka.bg/auto-racing/...86332.17998049

Коментар

Working...
                        X