Здравейте интересува ме дали някой е ремонтирал такова табло и ако е какви точно са връзките към дисплеите му? Т.е. проводими гумени кабелчета ли са или ? Ако са от гумените проводници моля за мако инфо като размери на гумичките т.е. дължина,височина,дебелина и как точно провеждат. Дали са проводими само бордовете (отгоре и от долу) или са целите така че да могат да се използват на буквата "L" благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дигитално табло за Типо
Collapse
X
-
Не ме разбра колега. Нямам такова табло. Просто ме интересуват само връзките между дисплеите и платките а нямам табло под ръка за да ги видя.За това питам тук.Интресуват ме само връзките не таблата Ако някой може да даде инфо за което и да е от таблата(Типо,Темпра,Уно) и размери на лентичките ако е с тях ще търся такова табло може и изгоряло да еАко има някой от София и има някое счупено или изгоряло може да пием по бира и да погледна вътре
///X-DELTA GT///X- DELTA HF ///DEDRA 2.0 IE///ZETA 2.0 Turbo///
Коментар
-
yossta Lancia написа:Колеги никой ли няма никиаква представа за тия тавабла ? Знам че са трошливи не може някой да не е отварял такова в опит да го оправиЩе черпя...
Коментар
-
Специални благодарности на колегата lu40 че се отзова с едно повредено табло.Сега по темата.За съжаление таблото бе с изцяло лентови кабели а не гумени лентички и не върши работа. Лъчо от кво беше таблото? Не беше Типо предполагам Темпра?Продължавам да търся!Казаха ми че на Типото е с гумички так че моля някой ако знае със сигурност да каже за размерите им или ако има някой повредено да свирка
Мерси предварително.
Коментар
-
pugsy написа:Аз съм в Дружба 2 ,зад практикера,ако имаш път в тая посока само чукваш 1 жица и се разбираме,след малко ще слезна до мазето да го изнамеря.по късно към 5 ще ти звънна да се видим че имам малко работа сега
Коментар
-
Такааа много благодарско и на колегата Pugsy за предоставеното табло от Типо (но без оборотомера)Тук ударих бинго ето ги въпросните лентички на снимките по долу.Продължавам да търся от Типо или Уно предполагам че от Типо с оборотомера ще е по дълга лентичката така че ако някой има нещо да свирка ще съм благодарен
Още веднъж мерси колега тръгне ли въпросният панел ще има
!!!Ето снимките:http://yossta.snimka.bg/auto-racing/...86332.17998049
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар