brat_John написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РЕЛЕ?ПОМОЩ!
Collapse
X
-
FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
-
leoni написа:Според мен трябва пак да си отвориш алтернатора и да видиш тези диоди, за които ти казах...Прегледай си също и кабелите за ниско напрежение, които ти влизат в бобината...изкарай ги почисти ги с някакъв спрей за контакти, както и клемите на самата бобина...Друго за сега не ми идва на ум...FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:leoni написа:Според мен трябва пак да си отвориш алтернатора и да видиш тези диоди, за които ти казах...Прегледай си също и кабелите за ниско напрежение, които ти влизат в бобината...изкарай ги почисти ги с някакъв спрей за контакти, както и клемите на самата бобина...Друго за сега не ми идва на ум...FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
При мене всичко е комбинирано в едно цяло - бобина и прекъсвач рапределител. Аз нямам също и дистрибуторна капачка в класическия смисъл на думата. Всичко е в един блок, който се "нанизва" на разпределителния вал и се закрепва с винтове към блока.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
brat_John написа:При мене всичко е комбинирано в едно цяло - бобина и прекъсвач рапределител. Аз нямам също и дистрибуторна капачка в класическия смисъл на думата. Всичко е в един блок, който се "нанизва" на разпределителния вал и се закрепва с винтове към блока.FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
leoni написа:Лелееее!Ти май си за оплакване...И ако се повреди нещо по този блок, целият ли се сменя???FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
brat_John написа:leoni написа:Лелееее!Ти май си за оплакване...И ако се повреди нещо по този блок, целият ли се сменя???FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
аз да ви кажа имах същия проблем с лампата и продължавам да го имам.Смених диодния блок,лагери,релеи друго май не остана и все тая.Работи около година и издъхна отново и от нашите майстори не съм доволен и си поръчах чисто ново динамо или алтернатор всъщност не знам каква точно е разликата ако някой може да ми обясни му благодаря предварително
Коментар
-
borislav82 написа:аз да ви кажа имах същия проблем с лампата и продължавам да го имам.Смених диодния блок,лагери,релеи друго май не остана и все тая.Работи около година и издъхна отново и от нашите майстори не съм доволен и си поръчах чисто ново динамо или алтернатор всъщност не знам каква точно е разликата ако някой може да ми обясни му благодаря предварително
Коментар
-
borislav82 написа:...никой ли не може да ми обясни каква е разликата между динамо и алтернаторex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
благодаря за отговора а как мога да разбера моето какво е дали динамо или алтернатор,изобщо не съм наясно с товете.Интерисувам се защото си поръчах алтернатор а ако съм с динамо ще стане гаф ,че да мога по рано да си отменя поръчката.А м/у другото ако е била с динамо може ли да сложа алтернатор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар