Какво е това: "РЕЛЕ ЗА АКТИВИЗИРАНЕ НА Р.Т.С." и къде се намира?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РЕЛЕ?ПОМОЩ!
Collapse
X
-
Re: РЕЛЕ?ПОМОЩ!
Mitko написа:leoni написа:Какво е това: "РЕЛЕ ЗА АКТИВИЗИРАНЕ НА Р.Т.С." и къде се намира?FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
-
leoni написа:Mitko написа:leoni написа:Какво е това: "РЕЛЕ ЗА АКТИВИЗИРАНЕ НА Р.Т.С." и къде се намира?
Коментар
-
gdd55
Esper написа:hit-ko написа:За кой Фиат става въпрос?
Коментар
-
Esper написа:gdd55 написа:Че тази кола има ли подгрев на филтъра
Коментар
-
hit-ko написа:...Когато си на контакт и лампата ти свети, веригата се затваря от + на лампата в таблото и минус през трите контролни диода!Когато динамото заработи, то генерира +12в. на контролните диоди и лампата угасва, понеже изчезва минуса!Ако един от тези диоди има пробив или е прекъснат, лампата няма да угасне нацяло, а ще свети примерно с около 7-8в.!Така, че измери тези диоди, те са обикновенно силициеви с ток около 1А, но предварително ги разпой от общата им точка! С оммер, в едната посока имаш няколко ома , а в другата почти безкрайно съпротивление!Извинявай, би ли ми показал на ел. схемата за кои диоди точно става въпрос тъй като аз имам същия проблем т.е. не ми изгасва лампата за акумулатора напълно след като запаля.И още един въпрос в тази връзка защо след като вдигна над 4000 оборота (това е по моя преценка тъй като нямам оборотомер) лампата изгасва, а като паднат оборотите светва отново?
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:hit-ko написа:...Когато си на контакт и лампата ти свети, веригата се затваря от + на лампата в таблото и минус през трите контролни диода!Когато динамото заработи, то генерира +12в. на контролните диоди и лампата угасва, понеже изчезва минуса!Ако един от тези диоди има пробив или е прекъснат, лампата няма да угасне нацяло, а ще свети примерно с около 7-8в.!Така, че измери тези диоди, те са обикновенно силициеви с ток около 1А, но предварително ги разпой от общата им точка! С оммер, в едната посока имаш няколко ома , а в другата почти безкрайно съпротивление!Извинявай, би ли ми показал на ел. схемата за кои диоди точно става въпрос тъй като аз имам същия проблем т.е. не ми изгасва лампата за акумулатора напълно след като запаля.И още един въпрос в тази връзка защо след като вдигна над 4000 оборота (това е по моя преценка тъй като нямам оборотомер) лампата изгасва, а като паднат оборотите светва отново?
FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар