Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли лампа в пепелника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли лампа в пепелника?

здравеите колеги,искам да попитам има ли някаква лампа в пепелника щото голяма мизерия вечер да се пуши в колата всичко стаа на Г*З.Колата е пунто 1.6 i 94 год.

Има лампа в бравото, но при мен не работи, а на други коли съм виждал да свети в зелено.За пунто не знам. Може да зависи от т.нар. ниво на оборудване.Ако имаш зеленикава пластмаса вътре, значи има лампа.

Коментар

Re: Има ли лампа в пепелника?

Punto_Manqk написа:
      здравеите колеги,искам да попитам има ли някаква лампа в пепелника щото голяма мизерия вечер да се пуши в колата всичко стаа на Г*З.Колата е пунто 1.6 i 94 год.
      Ако имаш лампа в пепелника,имай в превид,че свети само при вкючени фарове.
      Fiat Brava 1.6 16v 97г.
      Citroen C4

Коментар

да в пепелника има зелен прастен а в самото лигенче(за пепелта) някаква дупка.Но за 15 месеца от като я имам 1 път не е светнала,смених всички бушони но без резултат.И запалката не ми работи възможно ли е от това да не свети.Пунтото е ELX.Благодаря на всички одзовали се

Коментар

Ами остава да смениш самата крушчица, просто е изгоряла.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

При пунто MK1 трябва да има лампа. Доколкото се сещам, мисля че CD-то лампата на пепелника и захранването на запалката са на един бушон. Запалката ти не свети или няма ток в нея?
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

То не е голям проблем да свържеш един светодиод, който да е включен постоянно към запалката: като си на контакт - да свети.Това можеш да направиш, ако не ти се следят вериги.

Коментар

смени крушката просто. тя е една крушката за пръстена и за отдоло
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

относно запалката незнам какво и е като я натисна и си остава доло само с дърпане излиза.А за лампа няма никаде свалих пластмасите около пепелника и нищо не открих.маиче ще си карам постаро му.Все пак благодаря на всички одзовали се

Коментар

На S купето дето е без барче ,а само с пепелник има ... за другите незнам ..
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

от стиван

Колега просто смени лампата при мен гори често незнам защо но сменянето е супер лесно аз съм с типо издърпвам целия панел на запалката и лампата се вижда отстрани е за 5 минути работа е ще видиш чао. и наистина свети само при пуснати светлини
                      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Punto_Manqk написа:
                        относно запалката незнам какво и е като я натисна и си остава доло само с дърпане излиза.А за лампа няма никаде свалих пластмасите около пепелника и нищо не открих.маиче ще си карам постаро му.Все пак благодаря на всички одзовали се
                        Абе и на мен скоро ми се бъгна така и лампата не ми свети или въобще нямам и като карам вечерта съм с малката лампа пусната
                        Танцувай с любов!
                        Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

Аз до сега не съм забелязал да имам лампа в пепелника,може и да не съм обръщал внимание защото не го ползвам.Като пуша си отварям прозореца и си тръскам през него понеже става голяма мръсотия около пепелника,а така даже по малко мирише на цигари в колата.

Коментар

И аз съм с същото пунто и не свети ... Правил съм много безполезни опити да извадя запалката понеже крушката е закрепена към нея и не може да се извади през отвора... ако има някаква технология за вадене споделете

Коментар

Working...
                            X