Здравейте колеги,имам една драскотина на предният капак на колата и се питам може ли чрез пастиране да се отстрани, с каква паста и каква е технологията на пастиране.Прилагам и снимка на драскотината !Благодаря на всички за отговорите :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от съвет за пастиране !
Collapse
X
-
Желателно е с машина да пастираш понеже на ръка си е голяма хамалогия.Първо с по-абразивна а после с по-мека само за възстановяване на гланца.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
toocool написа:Момчета дайте някакви марки пасти, чувал съм че има и някакви номера на тези пасти, така че да мога да оправя тази драскотина.Благодаря за отговорите .Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
chaveto написа:paceto87limited написа:никой не каза че най-добре пастата да е с цвета на колата а е важно и ако машинката е истинска няма как да обереш боята защото има защита. Успех!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:chaveto написа:paceto87limited написа:никой не каза че най-добре пастата да е с цвета на колата а е важно и ако машинката е истинска няма как да обереш боята защото има защита. Успех!we ride together, we die together
Коментар
-
Колега и аз нямам намерение да споря и затова ще ти кажа, че въпросната марка е пълен боклук спрямо някой други марки. Ти виждал ли си нож който да е остър като бръснач и когато го ползваш да има защита да не се порежеш А колегата ако иска да стане добре отива при първият магазин в които бъркат бои и му правят 50мл по неговият цвят, изтърква на 2000 около драскотината нанася с много тънка четчица внимателно по драскотината изчаква, после лак, отново търка на вода след няколко часа и тогава пастира. Човек с по набито око и такъв който знае какво да гледа ще забележи, но повечето хора няма и да познаят, че е имало някаква корекция по капака ако се направи както трябва.
Коментар
-
аз съм полирал 5-6 пъти не е фирлософия. На ръка обаче става по добре, трябва ти парцал за нанасяне и след това сух памучен за премахвани.Нанасяш полир пастата оставаш малко за засъхне и примахваш, колата задължително на сянка! :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
chaveto написа:Колега и аз нямам намерение да споря и затова ще ти кажа, че въпросната марка е пълен боклук спрямо някой други марки. Ти виждал ли си нож който да е остър като бръснач и когато го ползваш да има защита да не се порежеш А колегата ако иска да стане добре отива при първият магазин в които бъркат бои и му правят 50мл по неговият цвят, изтърква на 2000 около драскотината нанася с много тънка четчица внимателно по драскотината изчаква, после лак, отново търка на вода след няколко часа и тогава пастира. Човек с по набито око и такъв който знае какво да гледа ще забележи, но повечето хора няма и да познаят, че е имало някаква корекция по капака ако се направи както трябва.we ride together, we die together
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар