Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сама подава газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди години имах един голф моно инж. и този номер го правеше от скъсан тампон м/у моното и колектора, но го прави и от не добре закачени вакууми.Като съвет за тип домашен майстор, най-добре на запален двигател, вдигате капака и пипате наред по кабели, тръбички и тампони и задължително почиствате всички букси. Може отнякъде да се покаже, а ако не стане тогава най-лесно е при майстор.(май и Фиатите са прихванали от болестите на Тойота и Нисан, види се доста е заразно)
    Lupo - The Monster
    Е83 3D

Коментар

Ха! И на мен ми задържа на 1200- 1300, но само на студено време при загрял двигател. Когато потегля леко без газ си ги сваля и си задържа 900 или когато изключа или запаля се нормализира поведението на двигателя. Но после отново до следващия светофар почва да прави същия номер.
      Bravo SX 1.9TD 75

Коментар

.

geo_g е напълно прав и аз го имах този симптом при мен колата стоеше на около 4000 об мин оказа се че газаджията ми е скъсал шпилката и тампона неможе да стегне с това ми се загубиха и спирачките защото няма достатъчно вакум за сервото
        пунто MK1 1.1 98г
        МЕТАН
        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Re: Сама подава газ

Interceptor написа:
          Не че имам нещо против от автопилот ... шегата на страна, но на скорост без крак на газта колата си върви сама по баир, че даже и ускорява. Проблема колкото забавен е и толкова притеснителен. От извесно време и прави впечатление че когато спра на светофар да речем оборотите не падат винаги а остават на около 2000 ..т.е продължава да се подава газ.... помагайте
          приятел аз си мисля че е от моторчето на бавните обороти защото като спре да работи и няма кои да подаде на комп.сигнал да зи смъкне тези обороти и ги ждига даже

Коментар

познат проблем и аз го имах (браво 1.6) почистиха ми дроселова клапа или нещо такова ми акзаха че се казва и стъпково моторче и сега всичко е оган повече от 4-5 месеца няма проблеми иначе да опиша на бързо като запаля колата държи 2000-2200 оборота спирам на светофар и оборотомера пдоскача форсиара се сама (стигала е до 4500 подам лек огаз и падат)

Коментар

1.2 няма дроселова клана нали?
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

При мен след сваляне и почистване на дроселовата клапа се оправи проблема. След време се появи пак, но този път бе от стъпковия мотор

Коментар

Working...
                X