Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос + информация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос + информация

Колеги,незнам дали разбрахте, но до края на Март, Итал Ауто правят безплатен преглед на ходовата част на всички италиански автомобили.Ние закарахме нашата - и изненада - казаха, че кормилната рейка е за смяна. Иначе всичко друго било наред. Това е много странно, тъй като няма течове на масло, няма шумове нито тропане. Като се включи в режим City си омекотява въртенето - изобщо по нищо не личи рейката да е толкова зле, че да е за смяна. Дали има някакви скрити дефекти, или просто искат да си продадат застоялата стока, защото девойката ми я кара и са си казали - тази нищо не разбира.
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Колега, къде се намира това Итал Ауто, и какво е? Ако говориш за Ауто Италия - това за което говориш (прегледа) - пише ли го на сайта им някъде, или как си го разбрал?

Коментар

Може и да бъркам за името - фирмата, която се намира на бул. Христофор Колумб (Нова тв, Порше). Това го разбрах от една реклама по радиото - върви от доста време. Освен безплатния преглед, дават карта за отстъпки - 20% за части и труд.На нас ни беше много удобно, защото приятелката ми работи в IBM в същата сграда. Но доста обстоен преглед са направили.
      Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
      Ignorance is a bliss

Коментар

Да, това е АУТО ИТАЛИЯ - http://www.autoitalia.bg/ Утре ще им звънна да питам подробно. И тук във форума не съм виждал подобна информация, затова се учудих. Мисля че е редно да ти покажат в какво се състои дефекта, иначе ще ти кажат - половината ти кола е за смяна, дай 6 бона, и бегай.

Коментар

Ами ако не е било обсъждано във форума - не е ли добра идея да се пусне в Новини, за да може повече колеги да се възползват?
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          Ignorance is a bliss

Коментар

Мисля че Sev поддържа редовен контакт с Ауто Италия, но го няма на линия да го питам дали знае нещо. Утре със сигурност ще звънна по телефона.

Коментар

Наистина е така.Има реклами по радиото за безплатен преглед на ход.част и 20% отстъпки за труд и части до края на март.
              Marea 1.6 16v

Коментар

Само за София ли ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Преглед

Хубаво че са направили преглед ама едвали да е за смяна както казваш поне неси усетил а и при тебе мяма масло -няма какво да тече всичко се прави от това което вклюва СITY /електо усилвател на волана / евентуално може да има ДАТЧИК за смана/ ако не се включва CITY например/ а иначе може да има износване на външни и вътрешни накрайници евентуално лагер така е в големи сервизи не ремонтират а сменат цялата част http://www.spangerum.com:7080/navi?M...OD=0&DRW_NUM=2
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Въпрос + информация

vvvasilev написа:
                    Иначе всичко друго било наред.
                    Ти присъства ли на прегледа или те изпратиха да пиеш кафе.
                    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Не, не съм присъствал, нито аз нито приятелката ми. Аз мисля, че в нито един сервиз не пускат клиентите да се мотаят при колите. Говоря за фирмените сервизи на дилърите.
                      Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                      Ignorance is a bliss

Коментар

Много им здраве тогава, колата си без надзор не оставям !Аз съм седял на главите на официалния сервиз на Рено, мрънкаха ама аз съм инат......
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много им здраве на тези и от мен.Рейката ти е съвсем обикновена и елементарна и ако няма някакви аномалии в управлението които да си забелязал не пипай нищо.
                          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

jorkos написа:
                            Наистина е така.Има реклами по радиото за безплатен преглед на ход.част и 20% отстъпки за труд и части до края на март.
                            Едно подробности от проведения днес разговор по телефона със сервиза:Промоцията за безплатен преглед на ВСИЧКИ италиански автомобили без изключение важи до края на месеца, задължително трябва да се запишете предварително, като днес в късния следобед записваха коли за преглед в петък (26.03). При посещение на сервиза се издава "клубна карта", коята дава право на отстъпка за авточасти от 10%, и за труд от 20 % при евентулаен ремонт на откритите проблеми при прегледа, а също и при бъдещи посещения. За повече информация - сайтовете на Ауто-Италия, fiat.bg и др.

Коментар

А как можем да се запишем, че нещо не откривам в интернетко подобни глезотии
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                              X