Колеги,незнам дали разбрахте, но до края на Март, Итал Ауто правят безплатен преглед на ходовата част на всички италиански автомобили.Ние закарахме нашата - и изненада - казаха, че кормилната рейка е за смяна. Иначе всичко друго било наред. Това е много странно, тъй като няма течове на масло, няма шумове нито тропане. Като се включи в режим City си омекотява въртенето - изобщо по нищо не личи рейката да е толкова зле, че да е за смяна. Дали има някакви скрити дефекти, или просто искат да си продадат застоялата стока, защото девойката ми я кара и са си казали - тази нищо не разбира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос + информация
Collapse
X
-
Може и да бъркам за името - фирмата, която се намира на бул. Христофор Колумб (Нова тв, Порше). Това го разбрах от една реклама по радиото - върви от доста време. Освен безплатния преглед, дават карта за отстъпки - 20% за части и труд.На нас ни беше много удобно, защото приятелката ми работи в IBM в същата сграда. Но доста обстоен преглед са направили.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Да, това е АУТО ИТАЛИЯ - http://www.autoitalia.bg/ Утре ще им звънна да питам подробно. И тук във форума не съм виждал подобна информация, затова се учудих. Мисля че е редно да ти покажат в какво се състои дефекта, иначе ще ти кажат - половината ти кола е за смяна, дай 6 бона, и бегай.
Коментар
-
Преглед
Хубаво че са направили преглед ама едвали да е за смяна както казваш поне неси усетил а и при тебе мяма масло -няма какво да тече всичко се прави от това което вклюва СITY /електо усилвател на волана / евентуално може да има ДАТЧИК за смана/ ако не се включва CITY например/ а иначе може да има износване на външни и вътрешни накрайници евентуално лагер така е в големи сервизи не ремонтират а сменат цялата част http://www.spangerum.com:7080/navi?M...OD=0&DRW_NUM=2
Коментар
-
jorkos написа:Наистина е така.Има реклами по радиото за безплатен преглед на ход.част и 20% отстъпки за труд и части до края на март.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар