Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аз ли съм крив или волана на Стило е конструиран калпаво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ли съм крив или волана на Стило е конструиран калпаво?

Здравейте,вече така се изнервям с волана на тази кола, че е побъркващо. Постоянно без да искам натискам клаксона при завой. Толкова е изпъкнал, че няма как да не го закачиш. Други има ли ли са този проблем и има ли решение, защото вече сериозно се замислям да откача клаксона.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Проблема е в тебе колега Но все пак, направи му една снимка, да не твоя волан да е дефектен.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Как държиш волана когато завиваш ? М/у другото - погледни в тази тема, има доста писано... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790

Коментар

Ами мисля, че на всички Стило са воланите са еднакви, но ок, ето и снимка. Вижда се колко малко от кормилото не е клаксон. Не се личи но е и доста изпъкнал.
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
        Ignorance is a bliss

Коментар

Нормален си е.Мултиджет ? Комби ?Има ли ASR/ESP ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да , има АВS. Чудя се дали мултифункционалния е по-удобен. Или да взема някой спортен (колкото селски и кичозен да е). Все пак колата ни е временна.
            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
            Ignorance is a bliss

Коментар

Да, комби е.Да, мултиджет е.АБС е ясно, че има, за ASR питам.Мулти волана, докато го подкараш, бая неща май ще смениш с него.Спортния волан е въпрос на гледна точка, но губиш еърбег, а и таблото ще светне като коледна елха.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

@emzo,честно казано незнам какво е мултиджет... Не е комби - хечбек, 5 врати. Просто незнам дали това има общо с волана.Иначе, аз не държа да работи мултифункционалния волан- т.е. не искам да работят копчетата. Искам просто да не свиркам на всеки завой (обикновено се получава когато се кара с едната ръка).
                Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                Ignorance is a bliss

Коментар

Ами ще трябва да свикнеш, той волана си е същия.Би ли споделил с какъв двигател си и колко к.с. ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

1,9 JTD, 115 коня.
                    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                    Ignorance is a bliss

Коментар

Ясно, понеже си с новите(светли) кори на средната конзола, помислих, че си с по-новия мултиджет двигател - Евро4, 6 скорости.Та .... свиквай с волана, аз поне досега един път не съм го натискал неволно
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да не си го издърпал максимално към теб ? Нали им се издърпват и накланят надоло нагоре воланите . Та ако е издърпан по към теб може и от това да е. Тъй си мисли бай Иван но пробвай за всеки случай. Мойто Стило е същото като твоето . :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

vvvasilev написа:
                          @emzo,честно казано незнам какво е мултиджет... Не е комби - хечбек, 5 врати. Просто незнам дали това има общо с волана.Иначе, аз не държа да работи мултифункционалния волан- т.е. не искам да работят копчетата. Искам просто да не свиркам на всеки завой (обикновено се получава когато се кара с едната ръка).
                          Мултиджет е един от най-новите двигатели, в които впръскванията в горивната камера за един такт могат да достигнат до 5, за разлика от по-старите, където са я 2, я 3..

Коментар

До 5 само при ниски обороти,нагоре пак същото.Не е чак толкова голяма ползата от 5-те-малко по меко работи двигат. при ниски обороти и пр.ход.Виж от 6-те скорости е по голяма ползата ,само при условие че се знае как да се позват.На Мики Маус и 8 да му туриш-все тая.

Коментар

Working...
                            X