Здравейте, много сериозно съм се замислил да взема Купе, но доста от предлаганите са с газ. уредба.Как въобще ви се връзва идеята за Купе на газ? (искам да взема 1.8 без турбо)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe и газ?
Collapse
X
-
Re: Coupe и газ?
gorole написа:Здравейте, много сериозно съм се замислил да взема Купе, но доста от предлаганите са с газ. уредба.Как въобще ви се връзва идеята за Купе на газ? (искам да взема 1.8 без турбо)
Коментар
-
Да! Моето Купе има газов инжекцион. Да ти кажа по него нямам оплаквания-върви почти като на бензин и гори толкова колкото и на безнзин.Ако ще купуваш кола с газова уредба гледай да не е създала някакъв проблем на двигателя на бензин(грешки в ЕКУ-то,запушени дюзи,неработеща ламбда сонда).Това са най-често срещаните проблеми,ако е карана само на газ.Затова аз карам повечко и на бензинCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Има 2 типа двигатели 1,8 (доколкото знам) - едните са с метални колектори, а другите са с пластмасови. С пластмасовите колектори са по-новите двигатели (мисля, че произведените след 1997 г.). Та ако са ти метални колекторите, няма проблем да се сложи газова, иначе на пластмасовите газадиите малко се мръщят и се опитват да ти пробутат газов инжекцион.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Има 2 типа двигатели 1,8 (доколкото знам) - едните са с метални колектори, а другите са с пластмасови. С пластмасовите колектори са по-новите двигатели (мисля, че произведените след 1997 г.). Та ако са ти метални колекторите, няма проблем да се сложи газова, иначе на пластмасовите газадиите малко се мръщят и се опитват да ти пробутат газов инжекцион.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар