Понеже ми се прецака съединителя и се налага да го сменям Та искам да питам за информация знаете ли valeo ли е фабричния на фиат пунто 1998 година или друг и дали някой знае марката AP ква е по произход .. турска ли е ква че ако не е мисля да си зема АП вместо Валео че е с 50 лева по евтино ! 10х за инфото предварителноМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся информация за съединител за Пунто 1.2
Collapse
X
-
кола
Трудно се износва самия съединител по може да е лагера Какво прави колата Ама като е отвараш така и така смени го целия аз 2 пъти съм сменях и все е бил лагер за смяна 100-120 лв и съединителя е още от 80- 130лв с отстъпката за Пунто 1.1-1.2 на няколко марки като ги гледах на скоро все имаше щампа АП макар че на единия пише и ФИАТ оригинал и е 156 лв Може да идеш при един на Витошка и България има едни гаражи до тях има сервиз а съединителя може да земеш от Стамболийски 155
Коментар
-
u_bo
-
А мерси за съвета нз точно кво е ма преди време ми натягаха жилото и ми казахаче е почти заминал и ще трябва да го сменям така че цял комплект ще сменям . И мисла да е АП а Sachs не съм сигурен че има за Пунто пък и както казах не карма мерцедес че да му слагам някви марки или пък подсилени съединтиели и тн ! начи го решиь намерил съм за раота 100 лева да ми земат, че едни няма да им праа анти реклама ми искаха 160 лв за раота а в таа криза си е малко кожодерство !!!Анцунга се носи върху пуловера !
Коментар
-
Здравеите. Днес ми смениха съединителя много съм доволен .Хаха за 30 км това мога да кажа .На старият пишеше на него Фиат и АП и беще заминал та заминал. А новия го зех от АХМ магазина и е пак АП 140 лева оба4е на феродото ан феродовия диск пише Валео казаха ми че те са си енква синджир фирма ткаа че се тая и са да чкна на дърво сички скорсоти перфектно влизат съединителя е по мек от преди абе супер . За работа ми зеха 100 лева ама им остаих още 10 дано да си струва . Едно сервизче до Балкан стар препоручъха ми го много познати с различни марки коли които си ги праат при момчето и са суепр доволни ! Благодаря на колегите за съветите ! и за информациятаАнцунга се носи върху пуловера !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар