Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся информация за съединител за Пунто 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся информация за съединител за Пунто 1.2

Понеже ми се прецака съединителя и се налага да го сменям Та искам да питам за информация знаете ли valeo ли е фабричния на фиат пунто 1998 година или друг и дали някой знае марката AP ква е по произход .. турска ли е ква че ако не е мисля да си зема АП вместо Валео че е с 50 лева по евтино ! 10х за инфото предварителноМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Анцунга се носи върху пуловера !

Да беше казал и с какъв двигател си ли ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пунто 1.2 1998 година 60 кон.сили аз в axm сайта проврих АP са италианска фирма ама навсякъде препоръчват Валео .. и затва се чуда дали си струва да се праа на циганин за 50 лева ?

Коментар

Вграждат и АР и Валео.Слагай АР-то
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

смисал ти кво препоръчваш се пак карам пунто ! не мерцедес .. смисал не е нужно да се изхвърлям ама се пак кажи си мнението ? разликаат ж центие е 40 - 50 лева

Коментар

За 50лв за много важна част-мисля че няма какво да му мислиш.Поне аз за колата компромис не правя.
            TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

И ? АР е компромис ли ?Мисля, че е по-добре от Тюркиш Валео.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да тва ме притеснява че незнам дали ще ми дадат оригинал Валео или турско ... а и нз къде има оригинал че да съм спокоен ! примерно в София Експорт ли къде беше май има ама нз

Коментар

кола

Трудно се износва самия съединител по може да е лагера Какво прави колата Ама като е отвараш така и така смени го целия аз 2 пъти съм сменях и все е бил лагер за смяна 100-120 лв и съединителя е още от 80- 130лв с отстъпката за Пунто 1.1-1.2 на няколко марки като ги гледах на скоро все имаше щампа АП макар че на единия пише и ФИАТ оригинал и е 156 лв Може да идеш при един на Витошка и България има едни гаражи до тях има сервиз а съединителя може да земеш от Стамболийски 155
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

sachs

Коментар

А мерси за съвета нз точно кво е ма преди време ми натягаха жилото и ми казахаче е почти заминал и ще трябва да го сменям така че цял комплект ще сменям . И мисла да е АП а Sachs не съм сигурен че има за Пунто пък и както казах не карма мерцедес че да му слагам някви марки или пък подсилени съединтиели и тн ! начи го решиь намерил съм за раота 100 лева да ми земат, че едни няма да им праа анти реклама ми искаха 160 лв за раота а в таа криза си е малко кожодерство !!!

Коментар

Здравеите. Днес ми смениха съединителя много съм доволен .Хаха за 30 км това мога да кажа .На старият пишеше на него Фиат и АП и беще заминал та заминал. А новия го зех от АХМ магазина и е пак АП 140 лева оба4е на феродото ан феродовия диск пише Валео казаха ми че те са си енква синджир фирма ткаа че се тая и са да чкна на дърво сички скорсоти перфектно влизат съединителя е по мек от преди абе супер . За работа ми зеха 100 лева ама им остаих още 10 дано да си струва . Едно сервизче до Балкан стар препоручъха ми го много познати с различни марки коли които си ги праат при момчето и са суепр доволни ! Благодаря на колегите за съветите ! и за информацията

Коментар

Сервиза до Балкан Стар в Хаджи Димитър ли е?Ако можеш дай по-точни координати или телефон,че и мен ме чака същата процедура.10Х!

Коментар

Колега KNDMZR, ако си доволен от ремонта на съединителя,пусни жокер къде точно е този сервиз.

Коментар

Working...
                            X