Колеги знае ли някой - имам един червен светодиод под бутона за аварийните мигачи.след внимателно разглеждане установих че излиза от фабричната платка на която са наредени бутоните за отоплението на задното стъкло и фаровете за мъгла.да нее за фабрична аларма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е
Collapse
X
-
Re: За какво е
Todor_Gagovski написа:Колеги знае ли някой - имам един червен светодиод под бутона за аварийните мигачи.след внимателно разглеждане установих че излиза от фабричната платка на която са наредени бутоните за отоплението на задното стъкло и фаровете за мъгла.да нее за фабрична алармаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
колега
И аз имам диод но сам забелязал че на много коли има ( браво/а), а дефакто аларма липсва.Активира се (ако имаш)като си отвориш табалцето долу в ляво(триъгалника),има един ключ,които се заварта на дясно(ако го имаш).Но не си срува повярваи ми .Занимавам се с автоаларми и досега сам видял2-3Брави/о с работеща аларма.Тя просто не е рентабилна защото блокира само запалването.Няма нито шок сензор нито каквито и да е екстри(било то и СВЧ радарен датчик).Караи си с алармата която имаш , а ако немаш си сложи.Тва е моя савет като вещ в занаята. :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Моя ключ го има това копче. Означава ли че имам алалрмата?На централната конзола има и един светодиод, който никога не съм виздал да свети. Това ли е алармата?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Моя ключ го има това копче. Означава ли че имам алалрмата?На централната конзола има и един светодиод, който никога не съм виздал да свети. Това ли е алармата?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Ключа си работи, с него си заключвам и отключвам дистанционно колата ( С това копченце се задейства дистанционно централното), но въпросния светодиод не светва.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Моя ключ го има това копче. Означава ли че имам алалрмата?На централната конзола има и един светодиод, който никога не съм виздал да свети. Това ли е алармата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар