Понеже ми спукаха капака на двигателя(този на главата), си поръчах друг втора употреба.За съжаление обаче той бе в окаяно състояние
Окислен, мазен......Първо го минах на водоструйка, която смъкна мазнотията но останаха тъмни петна , които са като окис.Взех ситна шкурка от магазин за автобои, която се използва на сухо(нещо като заместител на водната шкурка) и имаше ефект но не ми харесва.Само като знам как ми изглежда двигателя с мояси капак"свети кат светулка" тоя хич не ми допада.Затова реших да го боядисам, но тук идва въпроса с какво!Цвета на който съм се спрял е матов.Идея за устойчив на температура спрей , подходящ за тази операция?Благодаря на всеки отзовал се!Ще с ерадвам ако някой е правил тази оперцаия и качи снимка на творението си
п.с.Ето ми двигателя с неговия си капак, вероятно ще дам да го заварят с аргон, но нямам намерение да сменям постоянно капаци и тоя ще си ми стои в запас!В червено съм оградил захабено място, но на новодошлия капак трудно мога да оградя чист свеж участък

Коментар