Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна лампа която до сега не е светила никога-РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно е,ако е пробит и се пълни с течност.Тогава ще потъва и ще ти отчита ниско ниво на течноста.Възможно е и да е корозирал или да е зацапан и да не се движи добре.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Според мен поплавъка е клеясал от стоенето и сътресението от дупката го е освободило. Теорията ми е, че течността винаги е била под нивото, но чак сега колегата го е разбрал.Долей още течност и виж дали ще продължава да свети
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Течноста е над максимума и ме съмнява тоя пуплавак да е пробит.ако е пробит ко да прая да търся някой втора ръка???
        ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

Факт е че имаш проблем с датчика на капачката.Няма какво да го мислиш този поплавак,защото не е само той в цялата система за сигнализация.Вземай една нова капачка,дали нова дали втора употреба и си решавай проблема.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

И аз мисля така да направя ама има ли си някой идея кви пари е-нов и втора ръка
            ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

Възможно е .Имал съм такъв проблем.
              TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

И аз имах подобен проблем, но не помня дали не беше на другата кола.Появява се ръждичка по пластините и не контактува добре.РАзглобих капачката, с финна шкурка изтърках контактите и го събрах наново.Отваряше се доста лесно до колкото помня.
                Bravo JTD 105 '98

Коментар

Проблема е решен поне за сега.Днес почистих клемите върху капачката и няма проблем вече.Да се надявам да е от това.Мерси на всички колеги дали своето мнение :D :D :DРедактирано заглавие -> ....РЕШЕНОМодераторски екип на fiat-bg.org
                  ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

Working...
                  X